21.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ: «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ.Υ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!»

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ: «ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ.Υ. ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!»

Αιφνίδια επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο 28 Ιουλίου ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο Κ.Υ. Ραφήνας, συνοδευόμενος απ’ την υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ και τον Δαμιανό Φαφούτη αναπληρωτή διοικητή Σπηλιοπούλειου νοσοκομείου «Η Αγία Ελένη» και Δημοτικό Σύμβουλο Ραφήνας-Πικερμίου.

Ο υπουργός μπαίνοντας στο Κ.Υ. δεν έκρυψε την έκπληξή του αντικρίζοντας μια  υπερσύχρονη μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας λέγοντας: «Αυτό δεν είναι Κ.Υ. είναι νοσοκομείο».

Συνεχίζοντας την περιήγησή του έφθασε στο πλήρες μικροβιολογικό εργαστήριο, όπου εντυπωσιάστηκε απ’ τα πλέον σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που το στελεχώνουν και σαν γιατρός αναγνώρισε την αξία τους.

Αν συνυπολογιστεί κι η χθεσινή επίσκεψη του Υπουργού Υγείας Αντρέα Ξανθού και τα όσα κολακευτικά είπε για το Κ.Υ. Ραφήνας στη ΕΡΤ, σίγουρα η μοίρα του εν λόγω κέντρου διαγράφεται ελπιδοφόρα τόσο για την Πρωτοβάθμια (ΠΦΥ), όσο και για μελλοντική αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του παλιού νοσοκομείου ΠΝΑ, προς όφελος των χρηστών Υγείας του οικείου δήμου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής και των νησιών που εξυπηρετούνται απ’ το λιμάνι της Ραφήνας.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα