16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ

Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Ν. Κιούσης και η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας & Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δήμητρα Μιχαιρίνα, εκφράζουν τα θερμότατά τους συγχαρητήρια στις μαθήτριες  του 3ου Γενικού Λυκείου Κορωπίου για  τη συμμετοχή τους σε ημερίδα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Συγκεκριμένα,  οι μαθήτριες,  Νομικού Ευθαλία, Νούρια Ιωάννα και Παπαμιχάλη Ισιδώρα διακρίθηκαν στο διαγωνισμό Euroscola- ανάμεσα σε 20 μαθητές της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Αττικής- και ανέδειξαν το τόπο μας  με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν  και στους εκπαιδευτικούς τους που τους συνοδεύουν στο «ταξίδι» της γνώσης, παρέχοντας τους όλα τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να κατακτούν πρωτιές.

Ευχόμαστε να συνεχίζουν να αγωνίζονται και στο μέλλον με την ίδια μαχητικότητα, τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποτελεσματικότητα. Τα παιδιά είναι το μέλλον του τόπου μας και σε αυτά επενδύουμε την αγάπη μας και τις προσδοκίες μας για ένα λαμπρό μέλλον.

Πληροφοριακά στοιχεία: Το 3ο ΓΕΛ Κορωπίου έχοντας επιδείξει αξιόλογες προσπάθειες στην προώθηση της καινοτομίας και της υποστήριξης δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην πολυεπίπεδη εξέλιξη των μαθητών, συμμετέχει κάθε χρόνο με αξιόλογες διακρίσεις στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα EUROSCOLA. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην ανάγκη οι νέοι Ευρωπαίοι να καταστούν ενεργή συνιστώσα της δημοκρατικής ζωής της Ευρώπης, δημιούργησε το πρόγραμμα με στόχο να τους προσφέρεται η δυνατότητα να συναντηθούν και να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στις εμπειρίες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Οι συναντήσεις αυτές γίνονται στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος, στο Στρασβούργο και παίρνουν τη μορφή ενός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων με τη συμμετοχή μαθητών Λυκείου από τα 28 κράτη μέλη της Ένωσης. Επικεφαλής της αποστολής-αντιπροσωπείας των μαθητριών του 3ου ΓΕΛ Κορωπίου ήταν η οικονομολόγος καθηγήτρια κα Μαρία Παππά  Η αποστολή έφτασε τις 18 Ιανουαρίου 2018 στο Στρασβούργο και επέστρεψε στις 20 Ιανουαρίου 2018.

Πηγή: Διεύθυνση 3ου ΓΕΛ Κορωπίου

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα