19.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΦΗ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ: ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟ

ΕΦΗ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ: ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟ

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη – περιήγηση στο ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, η πρόεδρος της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης «ΕΣΤΙΑ», μας έστειλε την πιο κάτω επιστολή, εκφράζοντας την ευαρέσκειά της για ένα μοναδικό Κ.Υ. δημόσιου χαρακτήρα που είχε την ευχαρίστηση να γνωρίσει, που ανακαινίστηκε πλήρως από το μεγάλο ευεργέτη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Θανάση Μαρτίνο.    

Αγαπητή κα Ραγκούση,

Μετά την δημοσίευση του εξαιρετικού άρθρου στην ηλεκτρονική εφημερίδα kirkinews και κυρίως μετά τη δυνατότητα που μας δώσατε να επισκεφτούμε τους σύγχρονους χώρους του Κέντρου Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μας φέρατε σε επαφή με αυτό το άρτια εξοπλισμένο κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας στο οποίο άμεσα τα παιδιά μας με νοητική υστέρηση που θα διαμένουν στην 3η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Πικέρμι θα χαίρουν άκρας φροντίδας και περιποίησης από το εξειδικευμένο και άκρως υποστηρικτικό προσωπικό που επικεφαλής είναι η κα Δημητρίου.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να μεταφέρετε τα θερμά συγχαρητήρια μας στον κο Θανάση Μαρτίνο για την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του να χρηματοδοτήσει ένα τέτοιο έργο ζωτικής σημασίας για τους δημότες Ραφήνας-Πικερμίου και όμορων περιοχών που ανταγωνίζεται επάξια άλλα ιδιωτικά κέντρα.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Για την Εστία

Έφη Προκοπάκη

Πρόεδρος ΔΣ

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα