24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΦΥΓΕ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΤΑΣ

ΕΦΥΓΕ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΡΙΣΜΟ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΤΑΣ

Έφυγε απ’ τη ζωή ο Νίκος Γούτας συμβολαιογράφος,  που διετέλεσε κοινοτάρχης Ραφήνας την τετραετία 1991 έως 1994 και ουσιαστικά υπήρξε ο πρώτος δήμαρχος Ραφήνας καθώς επί θητείας του δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ αναβάθμισης της κοινότητας Ραφήνας σε δήμο κατόπιν ενεργειών του, με πρώτο αιρετό πλέον δήμαρχο τον Ανδρέα Κεχαγιόγλου που διετέλεσε αντιπρόεδρος της κοινότητας επί θητείας Γούτα.

Ο Νίκος Γούτας εκτός του ότι φρόντισε και πέτυχε την αναβάθμιση τα Ραφήνας σε δήμο, επίσης δημοπράτησε το σημερινό δημαρχιακό κατάστημα, υπέγραψε σύμβαση με το σύλλογο πετρελαιοειδών «το Μελτέμι» με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους για το δήμο καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη παραμονή όλων των κατασκευών εντός της κατασκήνωσης σε περίπτωση λύσης της σύμβασης ενοικίασης στο δήμο. Παράλληλα ως συμβολαιογράφος κατέγραψε όλη την ακίνητη περιουσία του δήμου Ραφήνας και ξεκίνησε την εκκαθάρισή της από τυχόν καταπατητές.

Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου με εκ περιφοράς απόφαση προτίθεται να παραχωρήσει το τάφο του εκλιπόντος δωρεάν. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Παντοβασίλισσα Ραφήνας ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν.

Ο Θεός ας αναπαύσει τη ψυχή του επιφανή συνδημότη Νίκου Γούτα.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα