22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΞΙΦΟΥΛΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΟΥΤΣΟΥ

Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΞΙΦΟΥΛΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΟΥΤΣΟΥ

Ραχήλ Μακρή – Δημήτρης Καρκούλιας: Ο Δήμος Παλλήνης να προσκομίσει τα τιμολόγια αγοράς των υλικών ύδρευσης αποχέτευσης προκειμένου να διαλυθεί κάθε υπόνοια κακοδιαχείρισης και αδιαφανούς τρόπου λειτουργίας της αποθήκης υλικών αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ ετησίως

Στις 14/11/2018, ο κ. Δημήτρης Καρκούλιας, Δικηγόρος, τ. Αντιδήμαρχος και Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης, κατέθεσε την με αριθμό πρωτοκόλλου 36016/14.11.2018 αίτηση, προς τον Δήμαρχο Παλλήνης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο του κ. Σταματίου, ζητώντας να του δοθούν όπως οφείλουν, τα τιμολόγια αγοράς υλικών ύδρευσης αποχέτευσης καθώς και τα στοιχεία εσωτερικής διακίνησης του Δήμου.

Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Παλλήνης είναι υποχρεωμένη να προσκομίσει τα στοιχεία, προκειμένου να διαλυθεί κάθε υπόνοια κακοδιαχείρισης και αδιαφανούς τρόπου λειτουργίας της αποθήκης των υλικών αυτών αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ ετησίως. 

Τα φαινόμενα αδιαφάνειας στον Δήμο, θα αποτελέσουν παρελθόν, μετά την ανάληψη της Διοίκησης του Δήμου από μια Δημοτική Παράταξη που θα δημοσιοποιεί στην διαφάνεια κάθε ενέργεια που αφορά τα χρήματα του δημότη.

 

Ραχήλ Μακρή

Υποψήφια Δήμαρχος Παλλήνης – Γέρακα – Ανθούσας

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Δημήτρης Καρκούλιας 

Δικηγόρος 

Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης 

τ. Αντιδήμαρχος

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα