17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΗΜΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΗΜΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Εντυπωσιακή σε προσέλευση κοινού η σημερινή επίσημη εμφάνιση του δημοτικού συνδυασμού «Βήμα στο μέλλον» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Χατζηγιάννη. Σε εποχές που ο κόσμος δεν αρέσκεται πλέον να πηγαίνει σε πολιτικές μαζώξεις, ο Νίκος και οι συνεργάτες του κατόρθωσαν να γεμίσουν ασφυκτικά τις δύο μεγάλες αίθουσες του “Astra private club” της Ν. Μάκρης. Τέλεια μέχρι κεραίας η διοργάνωση με τον Μπάκη Εμμεή στην υποδοχή και τους Νίκο Χατζηγιάννη και Ιάκωβο Αρμάο να φτάνουν μισή ώρα αργότερα απ’ την ώρα προσέλευσης της πρόσκλησης και με το κοινό να επιφυλάσσει θερμή υποδοχή στον Νίκο Χατζηγιάννη ο οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του. Αμέσως μετά τις πρώτες χειραψίες και τις απαραίτητες φωτογραφίες με πολίτες κι επώνυμους, ο υποψήφιος Δήμαρχος απευθύνθηκε στο ακροατήριο ευχαριστώντας για τη μεγάλη ανταπόκρισή του στο κάλεσμα του συνδυασμού. 

Ο κος Χατζηγιάννης με μεστό και περιεκτικό λόγο, μιλώντας από καρδιάς αναφέρθηκε στην αποτυχημένη πορεία του απερχομένου Δημάρχου Ψηνάκη λέγοντας: «Ζήσαμε την απόλυτη καταστροφή» για να τονίσει αμέσως μετά ότι δεν υπάρχουν περιθώρια γι’ άλλα πειράματα, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι κάθε ψηφοφόρος θα πρέπει να σκεφτεί πολύ πριν ρίξει την ψήφο του.  Παράλληλα απενεχοποίησε όσους ψήφισαν ή ακολούθησαν τον Ψηνάκη αναφερόμενος στην ανάγκη αλλαγής του δημοτικού σκηνικού που επί 10ετίες κυριάρχησε υπογραμμίζοντας ότι «δεν φταίει ο κόσμος ούτε όσοι ψήφισαν Ψηνάκη, ούτε όσοι τον ακολούθησαν, αλλά ο ίδιος ο Ψηνάκης που ήταν απών. Ένας δήμος χωρίς κορυφή δεν μπορεί να προχωρήσει». Επίσης αναφέρθηκε σ’ όσους αποκαλούνται βαρίδια, που όμως δεν φταίνε μόνο οι ίδιοι αλλά ο επικεφαλής που δεν μπόρεσε ν’ αξιοποιήσει τους ικανούς κι εξειδικευμένους, «καλά εργαλεία σε λάθος μάστορα» είπε παραλληλίζοντας.

Όσον αφορά δε τον ίδιο τόνισε ότι ως δήμαρχος, αν τιμηθεί απ’ το εκλογικό σώμα απ’ το οποίο ζήτησε καθαρή εντολή καθώς δεν είναι αποφασισμένος να κάνει οποιαδήποτε συναλλαγή, θα είναι παρών στο δήμο από νωρίς το πρωί όπως συνηθίζεται στους καλούς εργαζόμενους, ώστε ν’ αποτελέσει έμπνευση και για τους υπαλλήλους του δήμου, χάρη στους οποίους αυτή τη συγκεκριμένη συγκυρία λειτουργεί ο δήμος. Επίσης δήλωσε ότι η επιλογή των αντιδημάρχων θα γίνεται ανάλογα με τις απαιτούμενες ειδικές γνώσεις που πρέπει να έχουν ώστε ν’ ανταποκριθούν σωστά στα καθήκοντα που θα κληθούν να υπηρετήσουν.

Αναφερόμενος δε σε συνυποψηφίους του τόνισε με στόμφο ότι ήταν αυτοί που στήριξαν Ψηνάκη ή αυτοί που προκάλεσαν την άνοδο Ψηνάκη (προ Ψηνάκη δημοτική αρχή). Παράλληλα ο ίδιος κατάφερε να σταθεί όρθιος και να εκλεγεί όταν το ποτάμι Ψηνάκη έγινε χείμαρρος, επειδή «είμαι καθαρός, τα χέρια μου είναι καθαρά» ανέφερε. Κατόπιν αναφέρθηκε σε θέματα καθημερινότητας, τα οποία οι συνεργάτες του κι ο ίδιος σκοπεύουν να διαχειριστούν με σχέδιο που θα βγάλει το δήμο απ’ το αδιέξοδο.  

Ωστόσο δεν απέφυγε ν’ αποφύγει την υπερβολή, όταν αναφερόμενος στους δικαστικούς αγώνες που έχει κάνει εναντίον της λειτουργίας ΧΥΤΑ/Υ στο Γραμματικό εντελώς μόνος αφού κανείς δεν στάθηκε πλάι του, δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει ως δήμαρχος την διεξαγωγή του Μαραθωνίου δρόμου αποκλείοντας την αφετηρία, εάν πρώτα δεν λυθεί το πρόβλημα με τον ΧΥΤΑ/Υ.

«Μην πιστέψετε ξανά σε οποιαδήποτε επιχειρηματικά συμφέροντα που δήθεν θα αναβαθμίσουν το δήμο μας» τόνισε «γιατί κάθε επιχειρηματίας αποσκοπεί στο προσωπικό του κέρδος». Υπογράμμισε επίσης ότι οι συνεργάτες του κι ο ίδιος δεν αρέσκονται στα κούφια λόγια, αλλά στις πράξεις και τα έργα γι’ αυτό επέλεξαν το μότο «Βήμα στο μέλλον» θέλοντας να προχωρούν βήμα – βήμα όλοι μαζί με τους δημότες, «Μια αγκαλιά όλοι, για να πάμε ένα βήμα μπροστά τον δήμο μας» είπε ενώ συνέχισε, «Θέλουμε καθαρή εντολή διοίκησης, ώστε να μην μπούμε σε κανένα παζάρι, που δεν είναι του χαρακτήρα μας». Έκλεισε δε λέγοντας ότι εντός των ημερών θα κυκλοφορήσει το αναλυτικό πρόγραμμα του συνδυασμού.

Παρόντες ήταν οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» με υποψ. Περιφερειάρχη το Γιώργο Πατούλη, οι Θανάσης Αυγερινός και Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης, ο Π.Σ. Σπύρος Πάντζας, ο πολιτευτής Νίκος Καντερές, ο πρώην δήμαρχος Ν. Μάκρης Βασίλης Τζιλάβης, η δημοτική σύμβουλος Μαραθώνα Λίτσα Ρίζου, ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Ν. Μάκρης Μάκης Μεγαγιάννης κ.α.  

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα