24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜΑΣΤ & ΙΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΜΑΣΤ & ΙΝ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Το ΙΝ μοντελάκι της αυτοδιοίκησης αποτελεί ο πολιτικός όρκος που φορέθηκε απ’ την αριστερά στις ορκωμοσίες των νέων διοικήσεων των ΟΤΑ, κατά πως ο καθένας επιθυμούσε, χωρίς κανόνες και όρια.

Εξαίρεση στον αριστερής προέλευσης κανόνα, πολιτικός όρκος, γάμος, κηδεία και ότι άλλο πολιτικό αρκεί να βρίσκεται μακράν θρησκείας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου που διάλεξε να παντρευτεί παραδοσιακά τον αγαπημένο της καπετάνιο, στην εκκλησία του τόπου καταγωγής της μητέρας της.

Το φοβερότερο ωστόσο ΜΑΣΤ της αυτοδιοίκησης αποτελούν οι ατάκες του πασπαλισμένου απ’ τη χρυσόσκονη της διασημότητας δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη.

Τι δεν ακούσαμε απ’ τον άνθρωπο! Απ’ το ξύσιμο, στο πλύσιμο κι από το Ζέπελιν στο ‘’θα με φάτε και θα σας φάω στη μάπα για πέντε χρόνια’’, τα κουλά του Ηλία αποτελούν πλέον το best seller των κεντρικών ΜΜΕ.

Για μας όμως μετρούν οι πράξεις του κ. Ψηνάκη ως δημάρχου Μαραθώνα, ενός δήμου με πολλά προβλήματα, που όπως φαίνεται ξεκίνησαν νωρίς-νωρίς με καταγγελία του νέου δημάρχου στο ΑΤ της περιοχής για εξαφάνιση οικονομικών στοιχείων απ’ τους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών του δήμου.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα