17.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Σήμερα Σάββατο 12 Ιανουαρίου έκανε τη δημόσια εμφάνισή της η συνεργασία ενεργών πολιτών Ραφήνας-Πικερμίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Ραφήνας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ενώ στις αρχές Ιανουαρίου η συνεργασία είχε εμφανιστεί με την ανακοίνωση – διακήρυξη της δημοτικής παράταξης «Μέτωπο ψηλά» και της συλλογικότητας «Ενεργοί Πολίτες», την οποία επικροτήσαμε και είχαμε δημοσιεύσει στις 4 Ιανουαρίου ΜΗΝΥΜΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΕΛΗΦΘΗ ΣΕ Ρ-Π, ΩΡΩΠΟ & ΠΑΙΑΝΙΑ σήμερα 12 Ιανουαρίου η παράταξη «Μέτωπο Ψηλά» έχει αφαιρεθεί άγνωστο γιατί (το θέμα θα διερευνηθεί περαιτέρω).

Ο Θανάσης Χαλιώτης πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ρ-Π, στην εναρκτήρια ομιλία του υποδέχτηκε τους παραβρισκόμενους, ενώ το πάνελ πλαισίωναν η Μαρία Γλέζου τοπική σύμβουλος Ραφήνας εκλεγμένη με την παράταξη «Μέτωπο Ψηλά», Παναγιώτης Γαβριήλ και Χρήστος Τσεμπέρης δημοσιογράφος μέλη των Ενεργών Πολιτών Ρ-Π.  

Με τον πλέον επίσημο τρόπο η Συνεργασία Ενεργών Πολιτών Ρ-Π μπαίνει ενεργά στο προεκλογικό παιχνίδι χωρίς μέχρι στιγμής να διευκρινίζει αν κατέβει αυτόνομη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ή θα συνεργαστεί με κάποια απ’ τις ήδη υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις.

Το προεκλογικό σκηνικό στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου ανοίγει και παρουσιάζεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, τόσο για το καλό κλίμα που επικρατεί μεταξύ των περισσοτέρων υποψηφίων δημάρχων, όσο και για το ότι κανείς δεν γνωρίζει ποιες συνεργασίες – συνθέσεις – συμμαχίες θα επικρατήσουν προ ή μετά την πρώτη Κυριακή κι ως εκ τούτων αν υπάρξει απόλυτη πλειοψηφία ενός υποψηφίου Δημάρχου κάτι που φαντάζει αμφίρροπο, έως αδύνατο για πολλούς.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα