20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΑΛΙΜΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, ΑΛΙΜΟΥ, ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Αξιοπρόσεκτη και παράδειγμα προς μίμηση καθώς τα προβλήματα είναι κοινά, ιδίως για όμορους δήμους, η πρώτη συνάντηση εργασίας με σκοπό την συνεργασία, των δημάρχων Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη, Βάρης-Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου στο Δημαρχείο του Δήμου Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

 Η συνάντηση, η οποία είναι η πρώτη σειράς τακτικών επαφών, είχε σκοπό την έναρξη της συνεργασίας ανάμεσα στους τέσσερις Δήμους σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως αυτό της διαχείρισης τους παραλιακού μετώπου. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων ώστε να δημιουργηθεί κοινή και ισχυρή θέση σχετικά με τις διεκδικήσεις του παραλιακού μετώπου.

 Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης τηρώντας μια από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις σχετικά με τη διαχείριση του παραλιακού μετώπου και τη διασφάλιση της ελεύθερης πρόσβασης των πολιτών στις παραλίες, αλλά και την χρηστή αξιοποίηση της παραλιακής ζώνης, ξεκίνησε ήδη τις εργασίες με τους συναδέλφους του και προγραμματίζει σειρά επαφών με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του Δήμου στο συγκεκριμένο θέμα.

 Η συνεργασία ανάμεσα στους τέσσερεις Δημάρχους θα συνεχιστεί και σε άλλα θέματα που αφορούν όλους, καθώς κρίνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή θα αποδειχθεί ιδιαίτερα εποικοδομητική.

 Στη φωτογραφία από δεξιά: Γιώργος Σωφρόνης, Γιώργος Παπανικολάου, Ανδρέας Κονδύλης και Γρηγόρης Κωνσταντέλλος  

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα