17.4 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ

ΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ

Η φιλική ατμόσφαιρα και η ευχάριστη διάθεση κυριάρχησαν στα εγκαίνια του Κ.Α.Π.Η. Σαρωνίδας, του Δήμου Σαρωνικού, την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα της Προέδρου του Κ.Α.Π.Η. και Αντιδημάρχου Σαρωνικού κας Αικατερίνης Παπασταμέλου-Γκούμα και συμμετείχε στη τελετή εγκαινίων του νέου Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων. Πλέον, στον Δήμο Σαρωνικού λειτουργούν 7 Κ.Α.Π.Η., μετά την ίδρυση των δυο νέων του Κουβαρά και της Σαρωνίδας αλλά και τη συνέχιση λειτουργίας αυτών των Καλυβίων, Λαγονησίου, Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας.

Στην εκδήλωση έγινε ιδιαίτερη μνεία στον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, ο οποίος και τίμησε με την παρουσία του την τελετή, καθώς η ανταπόκριση και η οικονομική συμβολή του στο Κ.Α.Π.Η. Σαρωνίδας αποτέλεσε το θεμέλιο λίθο για την έναρξη λειτουργίας του. Η Αντιδήμαρχος κα Παπασταμέλου έκανε μια σύντομη αναφορά στο χρονικό ίδρυσης του νέου αυτού φορέα, τονίζοντας και την ιδιαίτερη ευαισθησία και προσωπική φροντίδα του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Γεωργίου Σωφρόνη. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τους ιδιώτες χορηγούς αλλά και τους κατοίκους που αγκάλιασαν το νέο αυτό εγχείρημα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος κ. Σωφρόνης από κοινού με την Αντιδήμαρχο κα Γκούμα τίμησαν συμβολικά τον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, προσφέροντας του μια αναμνηστική πλακέτα και εξυμνώντας τη συνολική κοινωνική προσφορά του. Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη δημιουργία του νέου αυτού χώρου, τόνισε: «ο τομέας της κοινωνικής πολιτικής αποτελεί πρώτη προτεραιότητα της διοίκησής μας. Οι επικρατούσες κοινωνικές και οικονομικές συγκυρίες επιβάλλουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την εξεύρεση λύσεων, ακόμα και πέραν των ορίων αρμοδιοτήτων μας, για τη δημιουργία συνθηκών αξιοπρεπούς διαβίωσης των συμπολιτών μας, χωρίς διαχωρισμούς και όρια ηλικίας». 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα