19.9 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ

Χριστούγεννα! Η Θεία Γέννηση που ήρθε να δώσει χαρά κι ελπίδα στο κόσμο. Στο Κ.Υ. Ραφήνας το πνεύμα των Χριστουγέννων άγγιξε τον ευαίσθητο αυτό χώρο, μέσω δύο χαρισματικών υπαλλήλων υγείας της Ελένης Χατζηευαγγέλου και της Αφροδίτης Αναστοπούλου, που στόλισαν με κέφι και καλλιτεχνική διάθεση την υποδοχή του κέντρου, τους διαδρόμους, το μικροβιολογικό εργαστήριο, ενώ εν αναμονή στολισμού τη Δευτέρα βρίσκεται το παιδιατρικό ιατρείο.

Οι δύο κυρίες ξάφνιασαν ευχάριστα τους επισκέπτες του κέντρου χθες Παρασκευή, που τις παρακολουθούσαν να στολίζουν το Χριστουγεννιάτικο έλατο και τις πολύχρωμες κρεμαστές μπαλίτσες απ’ την οροφή – αλήθεια βρε κορίτσια πως τα καταφέρατε ν’ ανεβείτε τόσο ψηλά; – επευφημώντας τες και γεμίζοντάς τες ευχές.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό! Πρωτοποριακός χριστουγεννιάτικος στολισμός, σε μια  πρωτοποριακή μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Με τις ευχές όλων μας στο ιατρικό, παραϊατρικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό του κέντρου, ιδιαιτέρως όμως στην Ελένη και την Αφροδίτη που δημιούργησαν αυτό το φανταστικά όμορφο εορταστικό κλίμα σ’ ένα χώρο Υγείας, όπου τέτοιες λεπτομέρειες ενεργούν σαν βάλσαμο σε ασθενείς κι ασφαλισμένους.  

Καλά Χριστούγεννα Καλή Πρωτοχρονιά με Υγεία πάνω απ’ όλα 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα