18.1 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ Λ. ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες, Δευτέρα 7 Μαΐου, το βράδυ στη Λ. Πεντέλης και Σωτήρη Καλκαβούρα στο ρεύμα προς Πεντέλη, όταν ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ, η οποία στην συνέχεια αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος παρασύροντας και ηλεκτροφόρα καλώδια θέτοντας έτσι σε κίνδυνο πεζούς και διερχόμενους οδηγούς.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ο Δήμαρχος  Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Νέας Πεντέλης κ. Ελευθέριος Κιτσούλης  η Δημοτική Σύμβουλος κα Άντα Μπούσουλα και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης.

Άμεση ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας, και της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της οδηγού καθώς και δύο (2) οχημάτων του Εθελοντικού Κλιμακίου Πεντέλης που συνέδραμαν στην ομαλή αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Δυστυχώς στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται συχνά ατυχήματα  με αποτέλεσμα συνάνθρωποί μας να έχουν χάσει τη ζωή τους γι’ αυτό απαιτείται από τους διερχόμενους οδηγούς ιδιαίτερη προσοχή.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα