21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΆγια Θεοφάνια: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Παντοβασίλισσας Ραφήνας

Άγια Θεοφάνια: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Παντοβασίλισσας Ραφήνας

Ο Μητροπολίτης Μ&Λ κ. Νικόλαος χοροστάτησε στον Μητροπολιτικό Ναό Παντοβασίλισσας Ραφήνας

Πλήθος πιστών κατέκλυσε την Παντοβασίλισσα Ραφήνας σήμερα ημέρα των Θεοφανείων. Στη Θεία Λειτουργία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μ&Λ κ. Νικόλαος ο οποίος κοινώνησε των Θείων Αχράντων Μυστηρίων πάρα πολλά παιδιά μεταξύ των επίσης πολλών που μετάλαβαν.

Μετά τη θεία Λειτουργία ο Σεβασμιότατος τέλεσε τον Μ. Αγιασμό εντός του ναού με τον υπουργό Εσωτερικών να ελευθερώνει ένα περιστέρι το οποίο πέταξε και στάθηκε ψηλά στα παράθυρα του ναού.

Μεταξύ των εκκλησιαζομένων ο Ευρωβουλευτής-ψυχίατρος της Ν.Δ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, η υφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος Γ.Γ. Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας, η Δ.Σ. Δέσποινα Γκικάκη κι ο Πρόεδρος του ΟΛΡ Σπύρος Χρυσοφώτης, η πρώτη επιλαχούσα κι εκ νέου υποψηφία βουλευτής Βάσω Κόλλια, ο δήμαρχος Ρ-Π Βαγγέλης Μπουρνούς με αντιδήμαρχους, ο υπ. δήμαρχος Ανδρέας Βασιλόπουλος, η υπ. δήμαρχος Δήμητρα Τσεβά, οι Δ.Σ. Βασίλης Πιστικίδης, Αντώνης Παλπατζής κ.α. ζητώντας συγνώμη παραλείψαμε κάποιους.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα