16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ ΚΙ Η 3η ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ ΚΙ Η 3η ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Ξεπάγωσε η προ ετών δωρεά του μεγάλου ευεργέτη της περιοχής Αθανασίου Μαρτίνου, για την ανακατασκευή μιας ακόμα πτέρυγας του Κ.Υ. Ραφήνας, που αποτελεί προέκταση της πτέρυγας που λειτουργεί στην οποία βρίσκονται τα εργαστήρια του κέντρου (Μικροβιολογικό – Ακτινολογικό κ.α.)

Η εν λόγω δωρεά έγινε μεν αποδεκτή απ’ την 1η ΥΠΕ τον Ιούλιο του 2017, έκτοτε όμως είχε παγώσει, αν και σ’ αυτήν περιλαμβάνονταν επιπλέον ιατρεία απολύτως απαραίτητα μετά την αύξηση των αναγκών του κέντρου,  αλλά και δωμάτια εφημερίας, αίθουσες που θα υποδεχτούν νέα ιατρικά μηχανήματα Μαστογράφος, Μηχάνημα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (ΜΟΠ) και Ορθοπαντογράφος, που έχουν αγοραστεί απ’ την Περιφέρεια Αττικής μέσω ΕΣΠΑ. Μάλιστα το Μηχάνημα Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας (ΜΟΠ) έχει ήδη εγκατασταθεί.

Πρέπει ν’ αναφερθεί η τεράστια προσπάθεια της υπεύθυνης επιστημονικού προσωπικού του Κ.Υ. κας Νατάσας Ζαρζάλη για την άρση των προβλημάτων που κρατούσαν στον πάγο την έναρξη των εργασιών, αλλά και του τ. Υποδιοικητή της 1ης ΥΠΕ κου Σωτήρη Ζώτου, που επανήλθε στην οργανική του θέση ως εργαζόμενος στο βιοπαθολογικό εργαστήριο του συγκεκριμένου κέντρου.

Τέλος καλό, όλα καλά να λέμε, αφού απ’ το τέλος της περασμένης εβδομάδας, ήδη ξεκίνησαν οι οικοδομικές εργασίες για την ανακατασκευή της νέας πτέρυγας.

 

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα