20.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΔύο σημαίες της ΕΝΑ κυματίζουν περήφανα στο ακριτικό Καστελόριζο & την Ρω!

Δύο σημαίες της ΕΝΑ κυματίζουν περήφανα στο ακριτικό Καστελόριζο & την Ρω!

Δύο απ’ τις πελώριες σημαίες που δώρισαν ο Πρόεδρος Νεκτάριος Καλαντζής και τα μέλη της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδας κλείνοντας με μια ένδειξη υψηλού συμβολισμού την λήξη της αυτοδιοικητικής θητείας 2014/2019, έφθασαν στο ακριτικό Καστελόριζο.

Η μία κυματίζει περήφανα δίπλα στο άγαλμα της αείμνηστης κυράς της Ρω κι η άλλη αγναντεύει το Ελληνικό Αιγαίο, διατρανώνοντας τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας έναντι κάθε κακόβουλης επιβολής.

Ο Πρόεδρος της ΕΝΑ Νεκτάριος Καλαντζής ευχαριστεί εκ μέρους των μελών της Ένωσης τον κυρ Αντώνη, τον βαρκάρη του νησιού, που τις τοποθέτησε στα σημεία και τράβηξε τις πολύ ωραίες φωτογραφίες.

Ευχόμαστε στην ΕΝΑ καλή συνέχεια στην νέα αυτοδιοικητική περίοδο, που ξεκινά απ’ τον Σεπτέμβρη. Επίσης ευχόμαστε καλή δύναμη και δημιουργικότητα στον πρόεδρο κο Καλαντζή, για την πρωτοπόρα ιδέα του να δημιουργήσει και να κρατήσει τόσο υψηλό το επίπεδο δραστηριοτήτων της Ένωσης.

Δεξιά απ’ τη σημαία το άγαλμα της κυράς της Ρω, της αείμνηστης γερόντισσας που κάθε πρωί μέχρι το ηλιοβασίλεμα της ζωής της ανέβαζε την σημαία μας στον ιστό της Ρω.

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα