20 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕίστε έτοιμοι για αλλαγή; Στο λιμάνι Ραφήνας σας περιμένει το έξυπνο ηλιακό...

Είστε έτοιμοι για αλλαγή; Στο λιμάνι Ραφήνας σας περιμένει το έξυπνο ηλιακό παγκάκι!

Μέσα στις καινοτομίες που εισάγει η νέα διοίκηση του ΟΛΡ είναι και το έξυπνο ηλιακό παγκάκι που πρόσφατα τοποθέτησε μπροστά στα γραφεία του οργανισμού και μέσα στο λιμάνι.

Τι είναι όμως το έξυπνο ηλιακό παγκάκι;

Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι αποτελεί μια καινοτόμα προσθήκη στον εξοπλισμό των πόλεων καθώς πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από κοινό παγκάκι. Είναι ένα μοντέρνα σχεδιασμένο παγκάκι που επιτρέπει σε όλους τους ανθρώπους να χαλαρώσουν σε αυτό, να φορτίσουν τις συσκευές τους και να απολαύσουν πρόσβαση (μέσω wifi) στο διαδίκτυο.

Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι λειτουργεί αποκλειστικά με καθαρή ηλιακή ενέργεια. Αυτή η ενέργεια αποθηκεύεται και είναι διαθέσιμη όλες τις ώρες της μέρας. Μπορείτε να εργασθείτε, να μελετήσετε ή απλά να χαλαρώσετε καθώς διαθέτει ασύρματο φορτιστή, θύρες USB και διασύνδεση στο Internet. Όλοι μπορούν να καθίσουν άνετα, καθώς το παγκάκι αυτό δεν μπορεί να ζεσταθεί περισσότερο από τους 30 βαθμούς Κελσίου (αυτόματος έλεγχος θερμοκρασίας).

Το έξυπνο ηλιακό παγκάκι μέσω της πολύ εύκολης εγκατάστασης και λειτουργίας πλατφόρμας social wifi μπορεί να αποτελέσει κανάλι άμεσης προβολής – επικοινωνίας για όλους όσους κάνουν χρήση της πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω αυτού. Όλοι οι χρήστες θα μπορούν να οδηγούνται σε προκαθορισμένη (μέσω του social wifi) ιστοσελίδα στην οποία μπορεί να υπάρχουν δυναμικά ανανεούμενα μηνύματα προβολής – επικοινωνίας.

Αυτή τη δυνατότητα στο άμεσο μέλλον πρόκειται να αξιοποιήσει η διοίκηση του οργανισμού προβάλλοντας την ιστοσελίδα του με τις δραστηριότητές του. Όπως επίσης συζητιέται να συμπεριληφθούν τα δρομολόγια των πλοίων, αλλά και οι αναχωρήσεις – αφίξεις όπως κι οι καθυστερήσεις. Στον τομέα αυτό σύμφωνα με πληροφορίες μας θα υπάρξει ακόμα μια ευχάριστη έκπληξη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα