17.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ 60%

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ 60%

Ο κος Μπουρνούς μπορεί να πανηγυρίσει ότι επικράτησε έχοντας απέναντι του τρεις απ’ τους διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου την πρώτη Κυριακή, Φαφούτη – Πιστικίδη – Χριστόπουλου και μάλιστα με το υψηλό ποσοστό του 60%.

Εν τούτοις θα πρέπει ν΄ αποδείξει στην πράξη ότι μπορεί να συνθέσει, να συνεργαστεί και να διοικήσει ένα δημοτικό συμβούλιο στο οποίο δεν έχει την πλειοψηφία. Ακόμα θα πρέπει να διαχειριστεί τις πολλές υποσχέσεις που έχει δώσει, ώστε να μην απογοητεύσει όσους περιμένουν την εκπλήρωση των υποσχεθέντων.

Η νέα δημαρχιακή θητεία και ουσιαστικά αυτή που θα διοικήσει ως εκλεγμένος πλέον δήμαρχος ο κος Μπουρνούς, δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα, καθώς θα πρέπει να υλοποιηθούν μεγάλα έργα υποδομής, που ως φαίνεται θα διαχειριστεί μια νέα Κυβέρνηση με εντελώς διαφορετική εκτίμηση απ’ ότι η σημερινή.

Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον νέο δήμαρχο, το έργο του οποίου θα παρακολουθήσουμε ενδελεχώς στηλιτεύοντας τα τρωτά σημεία και επιβραβεύοντας αυτά που αποβαίνουν προς όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος.

Σιδεροκέφαλος δήμαρχε!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα