16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΦόβος αντάμα με την ελπίδα κάνουν ποδαρικό το 2022!

Φόβος αντάμα με την ελπίδα κάνουν ποδαρικό το 2022!

Παράξενη η φετινή Πρωτοχρονιά του 2022.

Δεν συγκρίνεται καν με την περσινή, τότε που παραμείναμε κλεισμένοι μ’ ένα ολικό lockdown – που να ξέραμε ότι η νέα λέξη θα πρωταγωνιστούσε στο λεξιλόγιό μας μήνες μετά – αλλά ελπίζαμε ότι με τον ερχομό του 2021 θα ξεπερνούσαμε την πανδημία του covd-19 μια και το εμβόλιο χάριζε απλόχερα αυτή την προσδοκία.

Φευ!

Παραμονή πρωτοχρονιάς φέτος… Ακόμα μια πρωτοχρονιά να την υποδεχόμαστε χωρίς ξέφρενη διασκέδαση, χωρίς να περιμένουμε ξέγνοιαστα την αλλαγή του χρόνου, χωρίς κόσμο στις πλατείες μετρώντας αντίστροφα τον ερχομό του 2022.

Παραμονή πρωτοχρονιάς φέτος, με ατέλειωτες ουρές μπροστά στα διαγνωστικά κέντρα κι όχι στα μαγαζιά όπως είναι φυσικό τέτοια μέρα. Με κυρίαρχη τη βεβαιότητα ότι και την 1η Ιανουαρίου του 2022 οι ουρές στα διαγνωστικά κέντρα θα εξακολουθήσουν να είναι μεγάλες.

Παραμονή πρωτοχρονιάς μ’ ένα διάχυτο φόβο να κυριαρχεί, όσο διάχυτα απλώνεται κι ο ιός την αυγή του 2022. Κι η ελπίδα; Μια μικρή φλόγα αισιοδοξίας να φωτίζει στην άκρη του τούνελ, υποδηλώνοντας ότι κοντοζυγώνει το τέλος της δοκιμασίας.

Ας ευχηθούμε μ’ όλη την καρδιά μας το 2022 να είναι μια Καλή Χρονιά που θα θυμόμαστε σαν τη χρονιά που η ανθρωπότητα ξεπέρασε μια ακόμα πανδημία…

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα