17.5 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚ.Υ. Ραφήνας: Νέος υπεύθυνος συντονισμού επιστημονικής λειτουργίας ο γυναικολόγος Χ. Μασσάρας

Κ.Υ. Ραφήνας: Νέος υπεύθυνος συντονισμού επιστημονικής λειτουργίας ο γυναικολόγος Χ. Μασσάρας

Στις 22 Ιουνίου η 1η ΥΠΕ ανακοίνωσε τις αντικαταστάσεις υπευθύνων συντονισμού επιστημονικής λειτουργίας των Κ.Υ. της αν. Αττικής, σε όσα κέντρα είχε λήξει η θητεία των μέχρι σήμερα συντονιστών και δεν είχαν αντικατασταθεί. Οι αντικαταστάσεις είχαν καθυστερήσει λόγω πανδημίας, όπως κι άλλες επεμβάσεις αναβάθμισης της  Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Κυβέρνησης.

Στο Κ.Υ. Ραφήνας με την ΑΔΑ: ΨΕΣΖ469Η26-Κ9Ω υπεύθυνος αναλαμβάνει ο κος Χαράλαμπος Μασσάρας, ιατρός διευθυντής του ΕΣΥ, ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας.

Ο κος Μασσάρας μετακινείται απ’ το Κ.Υ. Γαλατσίου και αναλαμβάνει επισήμως απ’ την Δευτέρα τα καθήκοντά του στο Κ.Υ. Ραφήνας, όπου μετακινήθηκε. Η τοποθέτηση αυτή έχει διάρκεια τρία χρόνια.

Σήμερα Πέμπτη 24 Ιουνίου ο κος Μασσάρας επισκέφτηκε το Κ.Υ. Ραφήνας σε μια πρώτη επαφή με το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις της δομής.

Το υγειονομικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό υποδέχτηκε τον νέο συντονιστή με την ευχή η θητεία του να αποβεί επωφελής τόσο για τις ανάγκες του προσωπικού, όσο και των ασθενών κι ασφαλισμένων που επισκέπτονται το εν λόγω κέντρο.

Προσωπικά ευχόμαστε στον κο Μασσάρα καλή κι εποικοδομητική θητεία.  

Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την κα Ζαρζάλη για την συνεργασία σε θέματα συναντίληψης ΠΦΥ που απασχολούν στη τοπική κοινωνία και την ευρύτερη περιοχή.     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα