22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚανένας ιός δεν μπορεί να μας κλέψει τα Χριστούγεννα! Καλά Χριστούγεννα σε...

Κανένας ιός δεν μπορεί να μας κλέψει τα Χριστούγεννα! Καλά Χριστούγεννα σε όλους/ες

Μπορεί ο covid-19 να μας έκλεψε τη μαγεία των Χριστουγέννων.

Μπορεί να μας έκλεψε τον εκκλησιασμό μας στους ναούς. Μπορεί να μας έκλεψε τα κάλαντα. Μπορεί να μας έκλεψε την γιορταστική βόλτα στα μαγαζιά και τη χαρά της αγοράς δώρων για τους προσφιλείς μας ανθρώπους. Μπορεί να μας έκλεψε την νυχτερινή βόλτα στις εορταστικά στολισμένες με χιλιάδες λαμπάκια πλατείες και δρόμους των πόλεων. Μπορεί να κλέβει την εξερεύνηση των παιδιών στα παιχνίδια των βιτρινών και των Χριστουγεννιάτικων χωριών. Μπορεί να μας έκλεψε το ρεβεγιόν της παραμονής των Χριστουγέννων και τη χαρά να βρεθούμε με πολλούς συγγενείς, φίλους και γνωστούς.

Δεν μπορεί ωστόσο να μας κλέψει την ουσία της Θείας Γέννησης.  

Δεν μπορεί να μας κλέψει την αγαλλίαση που μας γεμίζει η γέννηση του Θείου Βρέφους απ’ τη Θεοτόκο Μαρία. Δεν μπορεί να μας κλέψει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι όπου γύρω του θα μαζευτούν τα μέλη της οικογένειάς μας έστω και τα πιο κοντινά. Δεν μπορεί να μας κλέψει τη χαρά να φάμε τις Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές παρέα με τα παιδιά μας χωρίς σε κάποιες περιπτώσεις τους παππούδες. Δεν μπορεί ωστόσο να μας κλέψει την  επικοινωνία μαζί τους με βοηθό την τεχνολογία. Δεν μπορεί να μας κλέψει την ελπίδα ότι σύντομα, όταν καταπολεμηθεί ο covid-19, θα ξαναβρούμε την κανονικότητα της ζωής μας, ίσως αρκετά σοφότεροι μετά την δυσάρεστη εμπειρία των δεινών που έφερε η πανδημία.

Και βέβαια δεν μπορεί να μας κλέψει να στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας στους πολλούς, καλούς αναγνώστες που εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους απ’ την ιστοσελίδα μας.

Σε όλους εσάς η ομάδα του kirkinews.gr εύχεται

Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία, χαρά, τύχη κι οικογενειακή ευτυχία!

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα