16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜανώλης Μαυρομμάτης: Ξύπνησε από την καταστολή - Τα νεότερα για την υγεία...

Μανώλης Μαυρομμάτης: Ξύπνησε από την καταστολή – Τα νεότερα για την υγεία του

Θετικά φαίνεται πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος βγήκε από την καταστολή. Ωστόσο, ο 83χρονος παραμένει στη ΜΕΘ με τραχειοστομία. Μάλιστα, έχει καλή επαφή με το περιβάλλον αν και δεν μπορεί να μιλήσει, λόγω της τραχειοστομίας.

Η γυναίκα του, Ρένα Βενιέρη, εξακολουθεί να βρίσκεται σε βαριά κατάσταση. Σημειώνεται ότι το ζευγάρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» με εγκαύματα από την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, μετά το ατύχημα που είχαν στο σπίτι τους.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής (18/02) όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Κολωνάκι. Η φωτιά όπως όλα δείχνουν ξεκίνησε από την ηλεκτρική κουζίνα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά ο γνωστός αθλητικογράφος και η σύζυγός του κοιμόντουσαν στο διαμέρισμά τους, όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως 3 οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ σε λίγα μόνο λεπτά έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.

Αμέσως μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εγκαυμάτων της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής. Οι γιατροί έκριναν πως η σύζυγός του έπρεπε να διασωληνωθεί και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω της κρίσιμης κατάστασής της.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα