24.5 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΜε πρωτοβουλία της διοίκησης του ΟΛΡ συνάντηση με επικεφαλής μειοψηφίας Ρ-Π /...

Με πρωτοβουλία της διοίκησης του ΟΛΡ συνάντηση με επικεφαλής μειοψηφίας Ρ-Π / Δηλώσεις Χρυσοφώτη

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 17 Ιανουαρίου στο γραφείο της Διευθύνουσας Συμβούλου κας Γκικάκη, όπου  με την παρουσία του Προέδρου κου Χρυσοφώτη υποδέχτηκαν τους επικεφαλής μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας κους Φαφούτη, Κάρλο και Πιστικίδη, ξεχωριστά τον καθένα, ώστε να συζητήσουν θέματα λιμένος-πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η συνάντηση κρίνεται εποικοδομητική και θα επαναληφθεί ώστε να υπάρξει απ’ ευθείας ανταλλαγή απόψεων υπέρ των συμφερόντων τόσο του λιμένος όσο και της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Σπύρος Χρυσοφώτης, στον οποίο χρεώνεται η πρωτοβουλία, μας δήλωσε ότι αλλάζει η πολιτική του Οργανισμού που επικοινωνούσε μόνο με τον δήμαρχο, καθώς ο Δήμος δεν ταυτίζεται με τον δήμαρχο, αλλά με όλους τους αιρετούς εκπροσώπους των πολιτών που βρίσκονται στην μειοψηφία. Στην πρώτη αυτή επαφή συναντήθηκαν με τους τρεις επικεφαλής της μειοψηφίας, Δαμιανό Φαφούτη της μείζονος, Σπύρο Κάρλος της ελάσσονος και Βασίλης Πιστικίδη της ελάσσονος επίσης, ενώ θ’ ακολουθήσουν κι οι άλλοι δύο επικεφαλής, ο συνεργαζόμενος με τον δήμαρχο αντιδήμαρχος  Ανδρέας Βασιλόπουλος κι ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστος Τσαλαπατάνης.

Ο κος Χρυσοφώτης, αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση του ταμείου του οργανισμού που παρέλαβαν με έλλειμα γύρω στο μισό εκατομμύριο και δήλωσε την απόφαση της διοίκησης να κόψει τις επιχορηγήσεις για εκδηλώσεις εντυπωσιασμού χωρίς άμεσο αποτέλεσμα προς όφελος της πόλης και της τοπικής κοινωνίας, ενώ έχει αποφασιστεί να χρηματοδοτούνται προτάσεις βελτίωσης των υποδομών, κοστολογημένες απ’ τους αιτούντες που παράλληλα  θ΄ ανταποκρίνονται στην οικονομική δυνατότητα του οργανισμού.

Επίσης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος απ’ τις προτάσεις που έγιναν ήδη απ’ τους συνομιλητές του οι οποίες θα ικανοποιηθούν μόλις αρχίσουν οι εισπράξεις στην αρχή της νέας περιόδου, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα κοστοβόρες.

Σε επαφή που είχαμε με τον Σπύρο Κάρλο μας δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για την επαφή που είχε σήμερα με την διοίκηση του ΟΛΡ και πρόσθεσε ότι έθεσε επί τάπητος τα προβλήματα που προκύπτουν απ’ το κυκλοφοριακό και το πάρκινγκ που πνίγουν την πόλη, την ατμοσφαιρική ρύπανση απ’ τα πλοία, κι ως επαγγελματίας ταξιτζής μίλησε για τα προβλήματα του κλάδου με έμφαση στην διπλή πιάτσα  των των ταξί, μέσα κι έξω απ’ το λιμάνι.

Όσον αφορά τον κο Φαφούτη που δεν μπορέσαμε να βρούμε στο τηλέφωνο, αρκούμεθα στην επισήμανση του κου Χρυσοφώτη ότι έθεσε ένα ενδιαφέρον θέμα για βελτίωση του χώρου στον Άγιο Νικόλα που δεν κοστίζει πολλά και θα ικανοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω.

Ο κος Πιστικίδης περισσότερο οργανωτικός όπως πάντα μας έστειλε δελτίο τύπου το οποίο θα αναρτηθεί αυτοτελώς.

 

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα