23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟλυμπία Χοψονίδου: Βούτηξε με τα έξι παιδιά της να πιάσει τον σταυρό

Ολυμπία Χοψονίδου: Βούτηξε με τα έξι παιδιά της να πιάσει τον σταυρό

Ο Ολυμπία Χοψονίδου κράτησε το έθιμο

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει δημιουργήσει μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια με τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βούτηξε στα παγωμένα νερά ανήμερα των Θεοφανείων για να πιάσει τον σταυρό στον αγιασμό των υδάτων.

Μαζί της είχε και τα έξι της παιδιά και η σύζυγος του πρώην μπασκετμπολίστα μοιράστηκε δυο στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς στο Instagram. Η ευτυχισμένη μαμά πόζαρε μαζί με τα παιδιά της και όχι μόνο, ενώ να υπενθυμίσουμε ότι ολόκληρη η οικογένεια φωτογραφήθηκε λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου.

Δείτε την φωτογραφία από τα Θεοφάνεια

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 24/6 το 2011 και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης γνωρίστηκαν στη Μύκονο. «Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου», έχει δηλώσει ο μπασκετμπολίστας.

«Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές», έχει πει ο Βασίλης Σπανούλης.

Στις 24 Ιουνίου 2011 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κτήμα των Σπάτων. Τότε, είχαν ήδη αποκτήσει το πρώτο τους παιδάκι, τον γιο τους, τον οποίο και είχαν μαζί τους στον γάμο.

Το 2012 το ζευγάρι ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους με την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη να έχουν δημιουργήσει σήμερα πια μια υπέροχη οικογένεια και να έχουν αποκτήσει συνολικά έξι παιδιά.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα