17.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΟυκρανία: Εκρήξεις από το πρωί στην Οδησσό – Όλοι καλά στην ελληνική...

Ουκρανία: Εκρήξεις από το πρωί στην Οδησσό – Όλοι καλά στην ελληνική αποστολή με επικεφαλής τον Μητσοτάκη

Από νωρίς το πρωί σημειώνονταν εκρήξεις στη Οδησσό – Όλοι καλά στην ελληνική αποστολή

Εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά στην αυτοκινητοπομπή του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στην Οδησσό, λίγο πριν την συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Να σημειωθεί ότι στην πόλη της Οδησσού, που έχει γίνει στόχος ρωσικών επιθέσεων το τελευταίο διάστημα, σημειώνονταν εκρήξεις από το πρωί της Τετάρτης.

Όλοι καλά στην ελληνική αποστολή

Μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, του διπλωματικού του γραφείου Άννα Μαρία Μπούρα και η διευθύντρια επικοινωνίας, Κύρα Κάπη. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, δεν υφίσταται κανένα ζήτημα με την ασφάλεια του πρωθυπουργού και της ελληνικής αποστολής.

Πρόκειται για μία επίσκεψη υψηλού συμβολισμού, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι είχε βρεθεί στην Αθήνα προ μηνών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την Ουκρανία θα αναχωρήσει για το Βουκουρέστι για το συνέδριο του Ευρωπαπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ). Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός είχε μιλήσει στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες, για την πρόθεσή του να επισκεφθεί την Ουκρανία.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα