11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΠατέρας Αντώνιος: Ανυπόστατα ψεύδη τα όσα καταγγέλλονται για την Κιβωτό του Κόσμου

Πατέρας Αντώνιος: Ανυπόστατα ψεύδη τα όσα καταγγέλλονται για την Κιβωτό του Κόσμου

«Πολλές φορές είμαι ο κυματοθραύστης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αγανακτισμένος και σοκαρισμένος για τα όσα καταγγελλόνται περί σεξουαλικής κακοποίησης και ξυλοδαρμούς παιδιών δηλώνει ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου»πατέρας Αντώνιος, κάνοντας λόγο για «ανυπόστατα ψεύδη».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ, ο ιδρυτής της «Κιβωτού του Κόσμου» αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει υπάρξει κακοποιητική συμπεριφορά από κάποιον εργαζόμενο στην Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία.

«Ξαφνικά ένα έργο 25 ετών κατηγορείται από τον καθένα, χωρίς αποδείξεις και έλεγχο» σημείωσε ο πατέρας Αντώνιος, ενώ κληθείς να απαντήσει γιατί οι καταγγέλλοντες δεν μίλησαν στον ίδιο αλλά στις Αρχές, είπε πως έχει πολύ καλή σχέση με όλα τα παιδιά.

«Πολλές φορές είμαι ο κυματοθραύστης», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 σημείωσε πως «πρέπει όλα να βγουν στη φόρα» και σχολίασε πως «η καταγγελία, την οποία έφερε στο φως ο Συνήγορος του Πολίτη για την Κιβωτό του Κόσμου, δείχνει την πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη που έχουμε -αυτό που λέω εδώ και 3,5 χρόνια- αποϊδρυματοποίησης των παιδιών».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB τόνισε πως «ο Νόμος είναι Νόμος και ισχύει για όλους. Χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς διακριτική μεταχείριση. Για κανέναν. Όποιος κι αν είναι ο θύτης, όποιο και αν είναι το θύμα. Για εμάς δεν υπάρχουν άβατα και ”γκρίζες ζώνες” ελέγχου και επιβολής του νόμου».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα