23.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣε 26 λεπτά η Γκικάκη αποδόμησε τα επιχειρήματα Μπουρνούς για απένταξη του...

Σε 26 λεπτά η Γκικάκη αποδόμησε τα επιχειρήματα Μπουρνούς για απένταξη του έργου στο Μπλε Λιμανάκι

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΟΛΡ Α.Ε. κα Δέσποινα Γκικάκη, σε μια συνέντευξη διάρκειας 26 λεπτών, που έδωσε στο on camera και στην δημοσιογράφο Φωτεινή Νάσσου, αποδόμησε ένα–ένα τα επιχειρήματα της δημοτικής αρχής και του δημάρχου προσωπικά, όσον αφορά το ποιος φταίει για την απένταξη του έργου στο Μπλε Λιμανάκι.

Υπόθεση που έχει μονοπωλήσει την επικαιρότητα σε τοπικό επίπεδο κι όχι μόνο, μετά την απένταξη του έργου στις 11/1/2022, αφού βουλευτές Θεσσαλονίκης του κόμματος «Ελληνική Λύση» έφεραν το θέμα στην Βουλή με ερώτημα το διάδρομο διαφυγής των ΑμεΑ. Σημείο το οποίο η κα Γκικάκη κατέρριψε τελείως μετά την επικοινωνία που είχε με τον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ, ο οποίος μετά την ενδελεχή ενημέρωσή του απάντησε εγγράφως ότι ο εν λόγω σχεδιασμός είναι παντελώς ακατάλληλος, αφού ο διάδρομος διαφυγής ΑμεΑ καταλήγει στα…βράχια!

Η κα Γκικάκη με τη λιτή κι απέριττη παρουσία της, με μια αφοπλιστική  ειλικρίνεια απάντησε μένα απλό ΝΑΙ στο ερώτημα της δημοσιογράφου «δηλαδή ο δήμαρχος φταίει για την απένταξη του έργου;», αφού πρώτα είχε αναπτύξει διεξοδικά και με σχετικά έγγραφα, ότι ο δήμαρχος πήρε πάνω του όλο το έργο και την ευθύνη να συντονίσει τους εμπλεκομένους φορείς, χωρίς ποτέ να το κάνει. Αποδείχτηκε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι δεν ενημέρωσε, παρά μετά την έναρξη των εργασιών απ’ την ανάδοχο εταιρεία, τη διοίκηση του ΟΛΡ για  έργα που γίνονταν εντός της Χερσαίας Ζώνης ευθύνης του.

Συμπέρασμα: Τα έργα εντός της Χ.Ζ.Λ. να αποδειχτούν αυθαίρετα, αφού δεν είχε εξασφαλιστεί η γραπτή συναίνεση του Υπουργείου Ναυτιλίας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη στο επισυναπτόμενο link

https://www.facebook.com/378892026193835/posts/1095435947872769/

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα