11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ«Σκέφτηκα ότι ήταν ένα κακό όνειρο»: Η 36χρονη Δάφνη που πήρε εξιτήριο...

«Σκέφτηκα ότι ήταν ένα κακό όνειρο»: Η 36χρονη Δάφνη που πήρε εξιτήριο 44 ημέρες μετά τα Τέμπη

Η Δάφνη ταξίδευε στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου Intercity μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την σύγκρουση.

«Ξαφνικά πετάχτηκα στην απέναντι θέση. Βρίσκομαι στα μπροστά κουπέ στο βαγόνι νούμερο 2, πίσω από αυτό του κυλικείου. Χάνω τις αισθήσεις μου στιγμιαία. Ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι έξω από το τρένο. Αρχικά σκέφτομαι ότι είναι ένα κακό όνειρο»: με τα λόγια αυτά περιέγραψε τα όσα έζησε το μοιραίο βράδυ στα Τέμπη η 36χρονη Δάφνη, η οποία πήρε εξιτήριο την Μεγάλη Πέμπτη, μετά από 44 ημέρες νοσηλείας.

Η Δάφνη ταξίδευε στο δεύτερο βαγόνι του μοιραίου Intercity μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος σκοτώθηκε κατά την σύγκρουση. «Πέφτουν πάνω μου καύτρες και τότε καταλαβαίνω ότι αυτό συμβαίνει στα αλήθεια. Φώναζα βοήθεια. Το σκυλί μου η Τάβη ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί αλλά δεν έφευγε» είπε επίσης η ίδια, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Η Δάφνη ευχαρίστησε δύο αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού που ήταν επιβάτες, που την τράβηξαν από τη φωτιά. «Τους ευχαριστώ που με έσωσαν. Νιώθω βαθιά θλίψη για το χαμό του συντρόφου μου, αλλά και χαρά που μετά από 44 ημέρες νοσηλείας, βρίσκομαι εκτός νοσοκομείου».

Ο αδελφός της Δάφνης, Γιώργος Μπρέλλας, είπε: «Ήταν πολυτραυματίας. Είχε ρήξη του ήπατος. Είχε θλάση στον πνεύμονα, είναι κάποια πράγματα όσον αφορά τα παθολογικά, τα οποία θέλουν παρακολούθηση ακόμα».

Ο πατέρας της με ανάρτησή του ενημέρωσε και αυτός για τα ευχάριστα νέα για την υγεία της. «Η Ανυσία μας μετά από 44 ημέρες είναι πλέον σπίτι μας!!! Σας ευχαριστώ όλους. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα