21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤέμπη: «Εγώ και οι συμμαθητές μου δεν τρομοκρατούμαστε» – Συγκλονιστική ομιλία του...

Τέμπη: «Εγώ και οι συμμαθητές μου δεν τρομοκρατούμαστε» – Συγκλονιστική ομιλία του μαθητή που συνελήφθη στην Πάτρα

Ο Γιάννης Νικολόπουλος είναι μαθητής και πρόεδρος 15μελούς σε σχολείο που ήταν υπό κατάληψη στην Πάτρα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκλονίζει ο Γιάννης Νικολόπουλος, μαθητής και πρόεδρος 15μελούς σε σχολείο υπό κατάληψη στην Πάτρα για την τραγωδία στα Τέμπη, που είχε συλληφθεί. Όπως τόνισε από το βήμα του μεγάλου συλλαλητηρίου που έγινε στην πόλη, ο ίδιος και οι συμμαθητές του «δεν τρομοκρατούνται».

Ανάμεσα σε άλλα, ο 15χρονος Γιάννης από το 4ο Γυμνάσιο Πάτρας δήλωσε ότι: «Τους ανακοινώνω ότι τόσο εγώ όσο και οι συμμαθητές μου δεν τρομοκρατούμαστε! Πεισμώνουμε ακόμα περισσότερο για να συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας. Θα γίνει η οργή μας ποτάμι να τους πνίξει».

«Πρέπει να σας πω ότι δεν φοβήθηκα καθόλου γιατί ήξερα πως έχω δίκιο, ήξερα πως δεν είμαι μόνος μου! Είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν. Ηξερα πως όσοι βρίσκεστε εδώ είστε μαζί μου. Απ’ ότι φαίνεται πιο πολύ φοβήθηκαν αυτοί, το κράτος και οι κυβερνήσεις τους. Τους απαντάμε από αυτό το βήμα ότι θα ζούνε με το φόβο μας!», πρόσθεσε ο αγωνιστής μαθητής.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα