19.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤέμπη: «Μπαμπά πονούσα, κρύωνα και φοβόμουν» – Συγκλονίζει ο πατέρας της Ανυσίας...

Τέμπη: «Μπαμπά πονούσα, κρύωνα και φοβόμουν» – Συγκλονίζει ο πατέρας της Ανυσίας που σώθηκε

Ο πατέρας της Ανυσίας, που τραυματίστηκε στα Τέμπη, περιγράφει με συγκίνηση πώς δύο Αντιπλοίαρχοι έσωσαν το παιδί του.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Ανυσίας, που σώθηκε από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, μιλώντας στο MEGA για το πώς δύο Αντιπλοίαρχοι έσωσαν το παιδί του.

«Η Ανυσία, μου είπε προχτές συγκεκριμένα “Μπαμπά πονούσα, κρύωνα και φοβόμουνα επειδή ήταν νύχτα και αυτοί οι δύο με σκέπασαν, μου μίλαγαν και δε φοβόμουν”» λέει ο πατέρας της. «Εάν δεν ήταν αυτοί οι δύο Αντιπλοίαρχοι, θα εύρισκαν την Ανυσία αλλά και τους άλλους τέσσερις με το πρώτο φως της ημέρας νεκρούς» συγκλονίζει.

«Η Ανυσία είχε τις αισθήσεις της εκείνη την ώρα, μιλούσε. Τη ρώτησαν “ποιον δικό σου να πάρουμε τηλέφωνο;” και τους απάντησε “τη μαμά μου στη Σάμο”. Πράγματι, ο Πάρις (αντιπλοίαρχος) τηλεφώνησε στη σύζυγό μου στη Σάμο και την ενημέρωσε, μίλησε και η κόρη μου με τη μητέρα της, λέγοντάς της “Έλα μαμά, σας έβαλα σε φουρτούνες…”» λέει ο κ. Λιούρης.

«Αν δεν την έβρισκαν αυτοί οι δύο, εκεί κοντά σε θάμνους που ήταν, θα έσβηνε… Όλοι θεωρούσαν νεκρούς όσους ήταν στο διαλυμένο εστιατόριο, όχι όμως οι δύο αυτοί άνδρες. Της μιλούσαν, της έδιναν κουράγιο, την κρατούσαν ξύπνια. Αυτοί μίλησαν με το ασθενοφόρο, που ήρθε και πήρε πρώτα μια άλλη κοπέλα, μετά την κόρη μου, έπειτα τους άλλους τρεις από τους πέντε τραυματίες που βρήκαν έξω από το βαγόνι – εστιατόριο και σήμερα είναι όλες/ όλοι στη ζωή» λέει για τις εφιαλτικές στιγμές μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα