22.3 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘαλάσσια ρύπανση: Γέμισε κατράμι η παραλία στο Μπλε Λιμανάκι και το λιμάνι...

Θαλάσσια ρύπανση: Γέμισε κατράμι η παραλία στο Μπλε Λιμανάκι και το λιμάνι Ραφήνας

Κι ενώ ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας Σπύρος Χρυσοφώτης, έπινε καφεδάκι με εκλεκτή παρέα μετά την παρέλαση στην Ραφήνα, κτύπησε το κινητό του κι έφυγε άρον-άρον επειδή η θάλασσα γέμισε κατράμι από κάποιο πλεούμενο.

Ευτυχώς οι υπάλληλοι του οργανισμού, εφάρμοσαν επί του πεδίου όσα έμαθαν σε σχετικές ασκήσεις που σε τακτά διαστήματα λαμβάνουν χώρα στο λιμάνι και αποσόβησαν σε χρόνο ρεκόρ το πρόβλημα.

Μετά την επιτυχία του εγχειρήματος ο Πρόεδρος του ΟΛΡ κος Χρυσοφώτης, ο οποίος παρακολούθησε και συντόνισε την διαδικασία απ’ την αρχή έως το τέλος, δήλωσε: «Οφείλω να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για την ετοιμότητα των υπαλλήλων του οργανισμού μας, οι οποίοι κατάφεραν με αυταπάρνηση να «καθαρίσουν» τη θαλάσσια ρύπανση, που δεν ήταν μεγάλη, αλλά αρκετή για να προκαλέσει προβλήματα στην παραλία του Μπλε, αλλά και του παλιού λιμανιού της Ραφήνας.

Θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς, που μέρα αργίας και μεγάλης γιορτής, εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κι εργάστηκαν με επιτυχία στον καθαρισμό της θαλάσσιας ρύπανσης, πολύ πριν έρθουν τα καθ’ ύλη υπεύθυνα συνεργεία που καλέσαμε κατεπειγόντως.

Θέλω να εκφράσω την απόλυτη ευαρέσκειά μου για τους υπαλλήλους μας, που απέδειξαν στο πεδίο ότι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις σχετικές ασκήσεις που κατά καιρούς κάνουμε στο λιμάνι μας, ώστε να αισθανόμαστε ασφαλείς ότι κανείς ασυνείδητος καπετάνιος οποιουδήποτε πλεούμενου δεν μπορεί να ρυπάνει τη θάλασσα μας».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα