23.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤι γράφει ο γιατρός του Ερυθρού Σταυρού όπου νοσηλευόταν η μητέρα του...

Τι γράφει ο γιατρός του Ερυθρού Σταυρού όπου νοσηλευόταν η μητέρα του Μιχάλη

«Ντράπηκα να την κοιτάξω» – Η συγκλονιστική ανάρτηση του γιατρού της μητέρας του Μιχάλη

Μια σπαρακτική ανάρτηση έκανε ο καρδιολόγος του «Ερυθρού Σταυρού» που κλήθηκε να φροντίσει τη μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος έπεσε νεκρός μετά την επίθεση χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Γιάννης Τσιαφούτης, επεμβατικός καρδιολόγος, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής κλινικής στο Γ.Ν.Α. «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» Ε.Ε.Σ., ήταν αυτός που ανέλαβε μαζί με συναδέλφους του την χαροκαμένη μητέρα του 29χρονου, η οποία μόλις έμαθε τα τραγικά νέα του θανάτου του γιου της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος.

Στην ανάρτησή του, ο γιατρός αναφέρει  ότι για δύο μέρες είχε ασθενή του την μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, γράφοντας χαρακτηριστικά «Ντράπηκα να την κοιτάξω». Παράλληλα μεταφέρει όσα είπε η γυναίκα στους γιατρούς λίγο πριν την κηδεία του παιδιού της: «πρέπει να βγω (από το νοσοκομείο)… Εχω να ταχτοποιήσω…».

«Ντράπηκα να την κοιτάξω…»

Στην ανάρτησή του ο γιατρός γράφει:

«Ντράπηκα να την κοιτάξω .. η μάνα του Μιχαλη ήταν ασθενής μου για δυο μέρες μετά από τόσο στρες .. εχθές που ήρθαμε λίγο πιο κοντά δεν μπόρεσα να πω πολλά .. πρέπει να βγω, έχω να ταχτοποιησω μου είπε ..
ήθελα να της ζητήσω συγγνώμη .. ίσως είχαμε βρεθεί κοντά σε κάποιο γήπεδο ..
της έκανα εξιτήριο , είχε να ταχτοποιησει .. ντροπή μόνο για όλους ..».

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα