17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDΤηλεμετρικά στοιχεία Ντραφίου: Αποκαθήλωση Μπουρνούς – Ο εισαγγελέας ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ την ανάκληση Εισαγγελικής...

Τηλεμετρικά στοιχεία Ντραφίου: Αποκαθήλωση Μπουρνούς – Ο εισαγγελέας ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ την ανάκληση Εισαγγελικής Παραγγελίας

Αμετάκλητη η τελεσίδικη εισαγγελική παραγγελία προς τον κο Μπουρνούς για την παράδοση των τηλεμετρικών στοιχείων της ΕΥΔΑΠ στους αιτούντες κατοίκους της περιοχής!

Για το νέο σκεπτικό τελεσίδικης ανάκλησης απόφασης του εισαγγελέα «μέτρησε» η διαπίστωση ανακριβών στοιχείων που περιείχε το έγγραφο ανάκλησης που κατέθεσε ο δήμαρχος για να πετύχει την ανάκληση της αρχικής εισαγγελικής παραγγελίας. Κατόπιν τούτου η νεα αμετάκλητη εισαγγελική παραγγελία σαφώς αναφέρει, μάλιστα με κεφαλαία γράμματα, ότι: «ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ!» βάση νόμου.

Με την τελεσίδικη αυτή απόφαση πέφτουν τίτλοι τέλους στους πανηγυρισμούς του κου Μπουρνούς και φιλικού προς αυτόν εντύπου, στο οποίο με πηχυαίο τίτλο στο πρωτοσέλιδό του έγραφε περί δήθεν δικαίωσης Μπουρνούς και της υπ’ αυτόν διοίκησης του δήμου.

Για την ιστορία ν’ αναφερθεί ότι οι κάτοικοι του Ντραφίου, μετά την 3ημερη διακοπή νερού ντάλα καλοκαίρι, τον Αύγουστο του 2021, ζήτησαν εγγράφως απ’ τις υπηρεσίες του δήμου να τους παραδοθούν τα τηλεμετρικά στοιχεία της ΕΥΔΑΠ για τις τρεις αυτές μέρες, κάτι που πεισματικά αρνήθηκε ο τοπάρχης Μπουρνούς.

Έτσι οι κάτοικοι απευθύνθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος εξέδωσε εισαγγελική παραγγελία κάνοντας δεκτό το αίτημά τους. Παρά ταύτα πεισματικά ο τοπάρχης αρνήθηκε και πάλι να τα παραδώσει και μάλιστα δήλωσε σε συνεδρίαση του Σώματος ότι η απόφαση θ’ ανακληθεί μετά από δική του παρέμβαση, στην οποία θ’ αναφέρει τους λόγους σύμφωνα με τους οποίους δεν πρέπει να παραδοθούν τα στοιχεία τους κατοίκους.

Έτσι κατάφερε να πάρει ανάκληση της αρχικής εισαγγελικής παραγγελίας, η οποία σήμερα ανακλήθηκε οριστικά απ’ την νέα αμετάκλητα εκτελεστή εισαγγελική παραγγελία που τον υποχρεώνει να παραδώσει τα στοιχεία στους κατοίκους, καταρρίπτοντας έναν ακόμα ψευδή ισχυρισμό Μπουρνούς ότι δεν έχουν έννομο συμφέρον να τα ζητούν.

Να σημειωθούν επίσης τόσο:

η οικονομική επιβάρυνση του δημοτικού κορβανά κατά περίπου 1000ευρώ για αμοιβή δικηγόρου που πλήρωσε ο δήμος για να πετύχει την ανάκληση της απόφασης, που για λίγο πανηγύρισε, όσο και

τη «συνενοχή» των μελών της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου που συναίνεσαν στην απαίτηση του «αφέντη» Μπουρνούς να εγκρίνουν το ποσό, αλλά και την προσφυγή ανάκλησης. Το τελικό αποτέλεσμα τους αναγκάζει ν’ απολογηθούν στους συμπολίτες τους επειδή στηρίζουν όλες τις πράξεις Μπουρνούς χωρίς να εξετάζουν καν, αν βασίζονται σε νόμιμες, ακόμα και μη ηθικές βάσεις, όπως και

την απαράδεκτη συνήθεια Μπουρνούς να παραθέτει αναληθή στοιχεία, όχι μόνο προς ενημέρωση του κοινωνικού συνόλου, αλλά και σε εισαγγελικές αρχές όπως αποδείχτηκε.

Συμπέρασμα:

Θα τηρήσει αυτή τη φορά ο κος Μπουρνούς την αμετάκλητη εισαγγελική παραγγελία να παραδώσει τα τηλεμετρικά στοιχεία στους αιτούντες ή θα επιμείνει στην εμμονική άρνησή του να τα δώσει;

Στο link που ακολουθεί η εισαγγελική παραγγελία

Adobe Scan 25 May 2022

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα