21.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤροχαίο με αγριογούρουνα στην Αταλάντη – Στο νοσοκομείο 37χρονος

Τροχαίο με αγριογούρουνα στην Αταλάντη – Στο νοσοκομείο 37χρονος

Ο 37χρονος πήγαινε στη δουλειά του, όταν ένα κοπάδι από αγριογούρουνα του έκλεισαν το δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο ένα από αυτά.

Άλλο ένα τροχαίο με αγριογούρουνα σημειώθηκε σε επαρχιακή οδό της χώρας με τον τραυματισμό ενός 37χρονου οδηγού μηχανής. Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Τρίτης (11/7) στον επαρχιακό δρόμο Αταλάντης – Κυπαρισσίου.

Τον έσωσε το κράνος

Σύμφωνα με το LamiaReport ο 37χρονος πήγαινε στη δουλειά του, όταν ένα κοπάδι από αγριογούρουνα του έκλεισαν το δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο ένα από αυτά.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα ο δικυκλιστής να εκσφενδονιστεί πολλά μέτρα στον αέρα και να τραυματιστεί σε όλο του το σώμα από την πτώση. Ευτυχώς φορούσε κράνος και γλύτωσε τα χειρότερα, ωστόσο η μηχανή καταστράφηκε, ενώ το ζώο σκοτώθηκε επί τόπου. Το μέγεθος του αγριογούρουνου που του έκοψε το δρόμο, πραγματικά σοκάρει.

Ο 37χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης κι από κει στο Νοσοκομείο Λαμίας για όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα