17.3 C
Athens
Παρασκευή, 16 Μαΐου, 2025

ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΤροχαίο στη Μεσογείων: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες – Πώς συνέβη το...

Τροχαίο στη Μεσογείων: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες – Πώς συνέβη το δυστύχημα

Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (9/4) στη λεωφόρο Μεσογείων. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα ανόδου, όταν το όχημα που οδηγούσε ένας 30χρονος εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα. Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του οχήματος, ο οποίος και κατέληξε.

Συγκεκριμένα στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Ο 30χρονος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν αλλά δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα τραυματίστηκε σοβαρά και το άλλο ελαφρά.

Τελευταία Νέα

Σετικά άρθρα

Τελευταία Νέα

Επισκόπηση Απορρήτου

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες, όπως είναι η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η υποστήριξη στην ομάδα μας προκειμένου να κατανοεί ποιες ενότητες του ιστότοπου σάς φαίνονται πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Απορρήτου.