21 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήFEATUREDThe Wine Circus: Βραδιά γευσιγνωσίας οίνου στο Πικέρμι παρόντος του Ανδρέα Βασιλόπουλου

The Wine Circus: Βραδιά γευσιγνωσίας οίνου στο Πικέρμι παρόντος του Ανδρέα Βασιλόπουλου

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε η συζήτηση μεταξύ Βασιλόπουλου – Μάρκου σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στους δύο γειτονικούς δήμους.

Μπορεί στα τοπικά πηγαδάκια της Ραφήνας κυρίαρχο θέμα να είναι οι δημοτικές εκλογές του 2023, με επίκεντρο την υποψηφιότητα του Ανδρέα Βασιλόπουλου, ο ίδιος ωστόσο χαλαρός κι ευδιάθετος παραβρέθηκε στο event οινικής γευσιγνωσίας που διοργανώθηκε απ’ την κάβα The Wine Gircus σε συνεργασία με το οινοποιΐο της Αναστασίας Φράγκου στο Πικέρμι.

Εκεί είχε την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε φίλους, να τσουγκρίσει το ποτήρι του δοκιμάζοντας κρασιά της οινοποιΐας «Αναστασία Φράγκου» και της κάβας, να συζητήσει για την μετά COVID εποχή και ν’ ανταλλάξει απόψεις για την πορεία της περιοχής.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν οι απόψεις που αντηλλάγησαν μεταξύ του Ανδρέα Βασιλόπουλου και του δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδας  Δημήτρη Μάρκου, σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στους δύο γειτονικούς δήμους.

Παρούσα η υποψηφία της Ν.Δ. στην αν. Αττική Βάσω Κόλλια.

Η όμορφη παρέα με τους δύο αυτοδιοικητικούς στα δύο άκρα: Δεξιά ο δήμαρχος Σ-Α Δημήτρης Μάρκου κι αριστερά ο υπ. δήμαρχος Ρ-Π Ανδρέας Βασιλόπουλος.

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα