23.6 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΣΥΝΟΔΩΝ ΓΙΑ ΡΑΦΗΝΑ

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΕΤΡΑΠΟΔΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΣΥΝΟΔΩΝ ΓΙΑ ΡΑΦΗΝΑ

Αυξημένη αναμένεται η τουριστική κίνηση από τετράποδους τουρίστες με τους συνοδούς τους στην Ραφήνα, αν κρίνουμε απ’ την ανταπόκριση που είχε η ανάρτησή μας ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ, όπου το  kirkinews έκανε ρεκόρ επισκέψεων (4300) με αυξητική τάση.

Προς τούτο να συμπληρώσουμε ότι η εν λόγω κίνηση παραχώρησης μικρής παραλίας απ’ τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας για το αξιοπρεπές μπάνιο των τετράποδων φίλων μας, αλλά και άλλες μελλοντικές εκπλήξεις που περιμένουν τους συνοδούς τους, αποτελεί πρωτοπορία της διοίκησης του οργανισμού και αναμένεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των δεσποζόμενων και των συνοδών τους.

Επιπροσθέτως θα αποτελέσει για την πόλη μια απρόβλεπτη τουριστική ανάπτυξη, αφού οι συνοδοί των συμπαθών τετράποδων είναι πλέον η βέβαιο ότι θα κάνουν μια βόλτα στη πόλη, με επακόλουθο την επίσκεψη στα τοπικά μαγαζιά.

Ίσως η ιδιωτική παραλία των τετράποδων αποβεί πόλος έλξης επισκεπτών που απ’ τη μια θα προσφέρουν μια αναπάντεχη ευχαρίστηση στα αγαπημένα τους ζώα, απ’ τη άλλη είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτούν τις ομορφιές της Ραφήνας με αποτέλεσμα την επάνοδό τους για την προσωπική πλέον αναψυχή τους.    

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα