24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: Η ΛΕΞΗ ΄΄ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ΄΄ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: Η ΛΕΞΗ ΄΄ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ΄΄ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Το πρόσωπο που ξαφνιάζει ευχάριστα στην διοίκηση του Δ.Ο.Π.Α.Π. (δημοτικός οργανισμός πολιτισμού-αθλητισμού-περιβάλλοντος) του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, είναι του Γιώργου Δουβίτσα, εμπορικού διευθυντή (βιομηχανίας) με ιδιαίτερες σπουδές στην Αμερική ΒΒΑ – ΜΒΑ, που είναι και ο πρώτος μη αιρετός πρόεδρος του εν λόγω νομικού προσώπου.

Ο κ. Δουβίτσας ξεκινά δυναμικά την αναδιοργάνωση του ΔΟΠΑΠ βάζοντας τις βάσεις για κοινωνική εμπιστοσύνη, συλλογική συνεργασία με φορείς εντός και εκτός δήμου και κυρίως με διαφάνεια και αριστοποίηση στην διαχείριση εσόδων-εξόδων του οργανισμού.

Μας ξάφνιασε όταν μας δήλωσε ότι στο δικό του κώδικα αξιών, δεν αποτελεί τιμή η αναφορά ως οικονομολόγου στο πρόσωπό του. Πιστεύει στην προστιθέμενη αξία ως αποτέλεσμα της ομαδικής προσπάθειας και διαχείρισης των συνθηκών για το αποτέλεσμα αυτό.

Αξιοσημείωτη η πρόθεσή του για την ουσιαστική αναβάθμιση του ΄΄ΟΧΥΡΟΥ΄΄, (που ξεκίνησε επί δημαρχίας Κεχαγιόγλου με επιφανειακό εξωραϊσμό, συνεχίστηκε επί δημαρχίας Χριστόπουλου με τον καθαρισμό του από πυροτεχνουργούς του στρατού ώστε να απαλειφθεί ο κίνδυνος από παλιά πυρομαχικά), τόσο σε ένα πολύτιμο πνεύμονα πρασίνου, όσο και σε πολυχώρο αναψυχής – αθλητισμού και πολιτισμού στην καρδιά της πόλης.  

  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα