28.5 C
Athens
Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

Η βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας Γεωργία Μαρτίνου, διακρίνεται για τη σεμνή, αλλά πάντα ουσιαστική παρουσία της στα προβλήματα της περιφέρειας Αττικής όπου και εκλέγεται.

Χθες πρωταπριλιά, χωρίς να είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα, ήταν η μόνη βουλευτής που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής Πέτρου Φιλίππου, στη σύσκεψη για την αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή, όπου συμμετείχε κι ο  υφυπουργός αγροτικής ανάπτυξης Παναγιώτης Σγουρίδης.

Μετά τη ‘‘κλειστή’’ ενημέρωση από υπηρεσιακούς παράγοντες στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, ακολούθησε συνάντηση με τις παραγωγικές δυνάμεις της περιοχής στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην νομαρχιακού συμβουλίου, όπου η κ. Μαρτίνου όπως συνηθίζει πάντα, κάθισε σε μια καρέκλα πίσω-πίσω.

Τι κι αν ο περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Πάντζας την καλούσε να καθίσει στα έδρανα με τους άλλους αιρετούς. Εκείνη μ’ ένα αφοπλιστικό χαμόγελο, αρνήθηκε και παρέμεινε στη θέση της παρακολουθώντας με ενδιαφέρον τη γκάμα των προβλημάτων του παραγωγικού τομέα όπως αναλύονταν απ’ τους εκπροσώπους των διαφόρων αγροτικών συνεταιρισμών, αλιέων και μελισσοκόμων.

Ούτε συζήτηση φυσικά για φωτογραφία στη γωνίτσα που διάλεξε να καθίσει, καθώς είναι γνωστό το εμπάργκο Μαρτίνου, στις πάσης φύσεως φωτογραφίες.  

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα