20.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΔΡ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Ρ-Π ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ

ΔΡ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ Ρ-Π ΒΑΣΙΛΗ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗ

Ως φαίνεται η περίοδος χάριτος προς τη νέα δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου, έλαβε τέλος για τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας και γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλο, ο οποίος κατέθεσε σειρά ερωτημάτων προς το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη.

Επισημαίνει μάλιστα στο εν λόγω έγγραφο που κατέθεσε και πρωτοκόλλησε αρμοδίως, ότι δεν υπέβαλλε τα ερωτήματα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Σώματος, κατανοώντας ότι τα περισσότερα δεν ήταν δυνατόν να απαντηθούν εντός του Δημοτικού συμβουλίου, αναμένει ωστόσο τις απαντήσεις σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ολόκληρη η έγγραφη αναφορά του κ. Βασιλόπουλου πιο κάτω:

Καθηγ. Ανδρέας Π. Βασιλόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ρ-Π

Επικεφαλής συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης»

Σκουζέ 16Α, Πικέρμι, Τηλ. 211 8004294, Φαξ 2108056327

 

Αρ.Πρωτ. BA2714/0215 – 09/02/2015

 

Προς: Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη

Θέμα: Επίκαιρες ερωτήσεις

Κύριε Δήμαρχε,

θέλω να σας υποβάλλω ορισμένες ερωτήσεις που αφορούν τον Δήμο μας και συγκεκριμένα επί των παρακάτω επίκαιρων θεμάτων.

1) Ο Δήμος θα πληρώσει σε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για τον μήνα Δεκέμβριο 2014, το ποσό των 1.285 ευρώ. Θα ήθελα να με ενημερώσετε πόσα και ποια είναι τα άτομα που κάνουν χρήση κινητής τηλεφωνίας και συμπεριλαμβάνονται στον λογαριασμό αυτό.

2) Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι ο Δήμος μας κατόρθωσε να δώσει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο. Παρακαλώ να με ενημερώσετε εάν αυτό έγινε στα πλαίσια επιδοτούμενου προγράμματος (όπως έγινε για δεκάδες Δήμους της χώρας μας) ή στα πλαίσια συμφωνίας με ιδιωτική εταιρεία και εάν πρόκειται για το δεύτερο θα παρακαλούσα να παραλάβω αντίγραφο αυτής.

3) Στον πρόχειρο διαγωνισμό προμήθειας τροφής ζώων, καλούνται οι υποψήφιοι προμηθευτές, που θα φέρουν ιδιοχείρως την προσφορά τους, να καταθέσουν το φάκελο την Τετάρτη 11/02/2015 μεταξύ ώρας 10:15 και 10:30. Θεωρώ ότι δυσκολεύουμε τους προμηθευτές, ειδικά για μία προμήθεια που ο Δήμος δυσκολεύεται να βρει ανάδοχο. Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος;

4) Σε συζήτηση για την οδική ασφάλεια των μαθητών στα νέα σχολεία του Πικερμίου, είχε ειπωθεί, από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και τον Πρόεδρο του Τοπικού Πικερμίου, ότι ο Δήμος έχει τα χρήματα, αλλά αδυνατεί να βρει σιδερά για να αναλάβει να φτιάξει σχάρες κατά μήκος της οδού Αδαμοπούλου. Επειδή αυτό, ειδικά στην εποχή μας, ακούγεται περίεργο, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε, διότι ακόμα οι γονείς στο Πικέρμι ανησυχούν.

Κατανοώ ότι τα περισσότερα δεν είναι δυνατόν να απαντηθούν εντός του Δημοτικού Συμβουλίου, γι’  αυτό και δεν τα υπέβαλλα χθες κατά τη συνεδρίασή μας, αναμένω όμως τις απαντήσεις σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Με εκτίμηση,

Καθηγ. Ανδρέας Βασιλόπουλος

Επικεφαλής συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης»/ γραμματέας Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα