28.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΜΠΑΙΝΕ…ΝΕΚΤΑΡΙΕ

ΕΜΠΑΙΝΕ…ΝΕΚΤΑΡΙΕ

Ούτε στις διακοπές δεν ησυχάζει ο Νεκτάριος Καλαντζής, Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. Τα νιάτα βλέπετε δεν κρύβονται. Ούτε ίσως κι η επιθυμία για έντονη πολιτική παρουσία. Τέτοιους νέους πολιτικούς πρέπει να έχει η Νέα Δημοκρατία για να πάει μπροστά. Αλλά που! Αφήνουν οι παλιές καραβάνες;

Αιγαιοπελαγίτικο νησί και μάλιστα την πανέμορφη Νάξο, διάλεξε ο Νεκτάριος Καλαντζής για να κάνει διακοπές. Ωστόσο αντί να περνά αδιάκοπες ώρες στη θάλασσα τα πρωϊνά και στα ξενυχτάδικα τα βράδια του με ανάλογη παρέα, διάλεξε τη μεγάλη αγαπημένη του την πολιτική, παραμένοντας πιστός στο μεγάλο του έρωτα γι’ αυτή.

Τελείως φυσιολογικό λοιπόν η φωτογραφία που μας έστειλε παρέα…(όχι μη φανταστείτε με κάποια ναξιώτισσα καλλονή), αλλά με το δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλη Μαργαρίτη.

Τη συζήτηση φυσικά μονοπώλησε η τοπική αυτοδιοίκηση, την οποία αμφότεροι υπηρετούν, αλλά βεβαίως και οι ομορφιές της Νάξου, τόσο στα παραθαλάσσια, όσο και στα ορεινά κομμάτια του μεγαλύτερου νησιού των Κυκλάδων.

Μάλιστα ο δήμαρχος φίλεψε το Νεκτάριο, εκτός από κίτρο (παραδοσιακό λικέρ), γραβιέρα κλπ. τοπικές λιχουδιές, ένα αναμνηστικό λεύκωμα αφιερωμένο στις ομορφιές της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων.

Να περνάτε καλά φίλοι μου αγαπητοί. Σας ζηλεύω! Δήμαρχε, δε θα ξεχάσω την πρόσφατη φιλοξενία στο πανέμορφο νησί σας, αν και πολύ σύντομη. Χαιρετίσματα απ’ τη Ραφήνα.     

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα