17.8 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πολύ σημαντικό για όποιον υποψήφιο να έχει κοντά του ανθρώπους που πιστεύουν σ’ αυτόν και στηρίζουν την υποψηφιότητά του. Πολύ περισσότερο δε όταν είναι συγχωριανοί και μάλιστα απ’ έναν ιστορικό τόπο όπως ο Μαραθώνας.

Ο λόγος για τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο αν. Αττικής Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη και τον συγχωριανό του επίσης υποψήφιο Δήμαρχο Μαραθώνα Βαγγέλη Κυπαρίσση, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την πρώτη προεκλογική ομιλία του Πολυχρόνη προ ολίγων ημερών Ο ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑ  στην Παραλία του Μαραθώνα.

Επειδή έχουμε συνήθειο να σχολιάζουμε κάποιες ξεχωριστές στιγμές από παρόμοιες συνάξεις, δεν μπορέσαμε ν’ αντισταθούμε στον πειρασμό να το κάνουμε και για την εικόνα των τριών ανδρών Πατούλη – Κυπαρίσση – Μπαϊρακτάρη που ποζάρουν χαμογελαστοί στο φακό.

Όταν έχεις στο κέντρο τον υποψήφιο δήμαρχο Μαραθώνα Βαγγέλη Κυπαρίσση, έναν πιλότο της πολεμικής μας αεροπορίας που έδωσε τόσες εικονικές αερομαχίες στους αιθέρες του Αιγαίου, πώς να μην συμπεράνεις ότι μπορεί να ανεβάσει ψηλά και με ασφάλεια τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, αλλά και τον συγχωριανό του υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο αν. Αττικής Πολυχρόνη Μπαϊρακτάρη;

Σε μας το μόνο που απομένει είναι να ευχηθούμε και στους τρεις καλή επιτυχία στους στόχους που έθεσαν με γνώμονα την αναβάθμιση στο μέγιστο δυνατόν της τοπικής αυτοδιοίκησης.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα