20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ

Ως φαίνεται ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, δεν κωλυσιεργεί στο μεγάλο πρόβλημα εξεύρεσης λύσης για την έλλειψη βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή. Προς τούτο επιχειρεί να συναντηθεί και να ενημερωθεί/ενημερώσει όλους τους συντελεστές που εμπλέκονται στο θέμα της αποχέτευσης των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου & Σπάτων-Αρτέμιδας.

Με επιστολή που απευθύνεται στο δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου, ζητά να συναντηθεί μαζί του με συγκεκριμένη ατζέντα θεμάτων, με απώτερο στόχο όταν συγκεντρώσει στοιχεία από όλες τις πλευρές να επιδιώξει συνάντηση και με την κα Δούρου, προκειμένου να έχουν όλοι κοινά στοιχεία στον τρόπο που θα κινηθούν.

Βασικός του στόχος η αποχέτευση με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, στη μία ή την άλλη θέση, αλλά άμεσα και συντονισμένα. Ακολουθεί η επιστολή προς τον κ. Μάρκου:

Αρ.Πρωτ. BA2714/1014 – 02/11/2014

Προς:    κ. Δημήτρη Μάρκου, Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας

Θέμα:   Θεσμική συνάντηση με Δήμαρχο Σπάτων Αρτέμιδος για το ΚΕΛ

Κύριε Δήμαρχε,

στα πλαίσια των προσπαθειών όλων μας για την επίλυση του μεγάλου θέματος της αποχέτευσης, είναι επιβεβλημένο να δράσουμε συντονισμένα και να διεκδικήσουμε τη βέλτιστη για τον τόπο μας λύση.

Τόσο ως επιστήμονας, όσο και ως Δημοτικός Σύμβουλος του όμορου Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, σας παρακαλώ να δεχθείτε να έχουμε μία θεσμική συνάντηση, ώστε

α) να ενημερωθώ για τις ενέργειες που δρομολογεί ο Δήμος σας για το θέμα της αποχέτευσης και την προάσπισή του πιθανές κυρώσεις,

β) να συζητήσουμε για τους άξονες ενεργειών που από κοινού θα μπορούσαμε να κινηθούμε,

γ) να συζητήσουμε για τη δημιουργία διαρκούς επιτροπής με εκπροσώπους από τις δημοτικές παρατάξεις των δύο Δήμων και ειδικούς συμβούλους από τους φορείς και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Αναμένω την επικοινωνία σας για τον προτεινόμενο χρόνο και τόπο της συνάντησής μας.

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Ανδρέας Βασιλόπουλος

Επικεφαλής συνδυασμού «Δύναμη Ανάπτυξης»

Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα