21.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑ«ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΣ ΤΟ…ΠΙΩ» ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ....

«ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΚΙ ΑΣ ΤΟ…ΠΙΩ» ΤΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

Όταν το πράγμα καταντά επικίνδυνα γελοίο, φτάνεις στο σημείο «να το πεις κι ας το… πιείς», όπως επί δικτατορίας Μεταξά ο ηθοποιός Πέτρος Κυριακός επί σκηνής είπε τη φράση «θα το πω κι ας το…πιώ (ρετσινόλαδο)» και το ήπιε, αλλά τουλάχιστον το είπε!  Σήμερα στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου εκτός των άλλων τραγελαφικών καταστάσεων που έχουν δημιουργηθεί στο δήμο μεταξύ διοικητικών υπαλλήλων και καθ’ ύλη υπευθύνου αντιδημάρχου, το ίδιο ακριβώς άτομο έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά των εσωτερικών εκλογών της Ν.Δ. για ανάδειξη προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ρ-Π αρχές του επόμενου μήνα.

Παρότι ο εν λόγω αντιδήμαρχος ούτε ανήκει, ούτε ανήκε στο κόμμα της Ν. Δημοκρατίας, εν προκειμένω έχει ξεκινήσει καμπάνια υποστήριξης της μέχρι τώρα (αύριο όλα θα αλλάξουν με τις εσωκομματικές εκλογές) προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ., ουδείς γνωρίζει γιατί ή μάλλον όλοι γνωρίζουν αλλά δε μιλούν. Τιμωρούν ενίοτε όμως!  

Προς τούτο κάνει παρεμβάσεις ακόμα και στη υπογράφουσα, που υποστηρίζει μια άλλη καθ’ όλα Άξια (με κεφαλαίο Α) υποψηφιότητα που ανταποκρίνεται στο νέο, ανανεωμένο προφίλ που χρειάζεται το κόμμα της Ν.Δ. ώστε να δείξει ένα πιο αλληλέγγυο πρόσωπο στην κοινωνία, με τη συναίνεση της μέχρι πρότινος (με την ανακοίνωση των εσωκομματικών εκλογών τελειώνει η θητεία της) προέδρου, που δε διστάζει να τηλεφωνεί σε μέλη του κόμματος που της έχουν υποδειχτεί απ’ τον εν λόγω αντιδήμαρχο και υπάρχουν αποδείξεις περί τούτου στη διάθεση παντός ενδιαφερόμενου.

Πόσο απελπισμένη πρέπει να είναι μια, έστω και μέχρι πρότινος, πρόεδρος της Ν.Δ. να στρέφεται προς υποστήριξη, (άραγε τόσο μόνη νιώθει ανάμεσα στα μέλη του κόμματος;) σε κάποιον που δεν ανήκει καν στο κόμμα που ισχυρίζεται ότι υπηρετεί η ίδια;

Πόσο κουφοί(;) άραγε είναι οι δύο άλλοι αντιδήμαρχοι υπέρμαχοι της Ν. Δημοκρατίας, σιωπώντας στην αήθη αυτή κατάσταση; Αντώνη, Γιώργο είστε εκεί; 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα