24.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΕΓΑ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΔΑΜΙΑΝΕ –...

ΜΕΓΑ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΔΑΜΙΑΝΕ – ΑΜΑΛΙΑ

Στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής παραβρέθηκαν ο Δαμιανός Φαφούτης επικεφαλής μείζονος μειοψηφίας δήμου Ραφήνας-Πικερμίου με την ανεξάρτητη συνάδελφό του Αμαλία Τόκα, όπου συζητείτο η γνωμοδότηση για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων της οριοθέτησης – διευθέτησης του μέγα ρέματος Ραφήνας.

Μπορεί Φαφούτης και Τόκα να περίμεναν τη σειρά τους για να τοποθετηθούν επί του θέματος, αλλά όπως γράψαμε προ ολίγου ΑΝΤΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ άλλη η βούληση της Δούρου και της παρέας της, που υπέγραψαν τη καταδίκη του Ρέματος, χωρίς να αφήσουν περιθώρια έκφρασης διαφορετικής άποψης.

Για να καταγραφεί αναφέρουμε την άποψη Φαφούτη – Τόκα που δεν υπόθηκε, απλά για να υπάρχει στο άλμπουμ των αναμνήσεων μαζί με τις φωτογραφίες του Μ. Ρέματος που κάποτε είχε χαρακτηριστεί περιοχή natura…   

«ΝΑΙ στην αντιπλημμυρική θωράκιση της πόλης μας αλλά με σύγχρονο & βιώσιμο περιβαλλοντικά τρόπο που θα περιγράφει τα κονδύλια των αναγκαίων απαλλοτριώσεων και θα περιλαμβάνει στον αρχικό σχεδιασμό το φράγμα ανάσχεσης πλημμυρών στη πεδιάδα των Σπάτων. ΟΧΙ στην ολική αποψίλωση του ρέματος και στην πλήρη τσιμεντοποίηση του. Ο τόπος μας αξίζει ανάπτυξη χωρίς εκπτώσεις στη ποιότητα της ζωής μας!»

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα