20.6 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Ρ-Π;)

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ Ρ-Π;)

“Μια εικόνα χίλιες λέξεις” λένε, ωστόσο οι λέξεις είναι αυτές που μπορούν να περιγράψουν τη σημειολογία της. Γιατί ναι μεν στη συγκεκριμένη εικόνα εικονίζονται προσφιλή μας πρόσωπα που δείχνουν μια εξαιρετική οικειότητα μεταξύ τους αντάμα με πολύ ευχάριστη διάθεση, που μάλλον θα μας άφηνε αδιάφορους ο σχολιασμός της, αν δεν πρωταγωνιστούσαν σ’ αυτή  δύο πρόσωπα με έντονη πολιτική παρουσία σε τοπικό αλλά και υπερτοπικό επίπεδο. 

Ο λόγος για τους δύο δημοτικούς συμβούλους του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, τον πρώην δήμαρχο Γιώργο Χριστόπουλο, που ανοίγει φτερά για τη κεντρική πολιτική σκηνή και το Δαμιανό Φαφούτη της μείζονος μειοψηφίας που ενδέχεται να διεκδικήσει με αξιώσεις το δημαρχιακό θώκο του δήμου που υπηρετεί ως εκλεγμένος σύμβουλος από πολύ νέος.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν παρέα στο gala του μουσικού τμήματος του κεντρικού Λυκείου των Ελληνίδων προς τιμή του μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, όπου η έφορος μουσικής Ειρήνη Σαρηκώστα συνόδεψε στο πιάνο τη γυναικεία χορωδία του Λυκείου υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κώστα Καραμάνου σε τραγούδια του τιμωμένου Μίμη Πλέσσα.

Και προς Θεού μη πάει το μυαλό σας ότι οι δύο άνδρες, Γιώργος Χριστόπουλος που κτυπά ήδη τη πόρτα του Κοινοβουλίου ως υπ. βουλευτής Κυκλάδων και Δαμιανός Φαφούτης που έχει όλα τα εχέγγυα αν το αποφασίσει να στρογγυλοκαθίσει στο δημαρχιακό θώκο Ραφήνας-Πικερμίου, ενδέχεται να συνεργαστούν σε επίπεδο Ραφήνας-Πικερμίου κατά το υφιστάμενο πρότυπο της συνδημαρχίας εξ ημισείας.

Η αλήθεια είναι ότι οι δύο άντρες όντως συνεργάζονται στενά, τόσο ως δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας, όσο κι ως άτομα με κοινό ενδιαφέρον στην Υγεία, γιατρός ο Γιώργος (Χριστόπουλος), διοικητής νοσοκομείου ο Δαμιανός (Φαφούτης), προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, με σαφή προσανατολισμό όσον αφορά τη πολιτική τους διαδρομή.

Ωστόσο είναι αφελές να πιστεύει κάποιος ότι μπορούν να ακολουθήσουν μια συναλλαγή για εκλογή, που ήδη έχει καταδικαστεί με δικαστική απόφαση της 16ης Δεκεμβρίου του 2016 και την οποία έχει συμπεριλάβει στο υπόμνημα που κατέθεσε στον εισαγγελέα ο κ. Χριστόπουλος, όταν κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του για το αποχετευτικό των δύο δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας, για τη συνδιοίκηση που υπάρχει στο δήμο του. 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα