31.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

Κατά την προσφιλή του συνήθεια ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης μέσω Instagram ανακοινώνει περιχαρής τη βελτίωση ενός απ’ τους πολλούς χωματόδρομους της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα. Ευχαριστεί επίσης τον Υπουργό Άμυνας για την άμεση βοήθειά του.

Όπως αναφέρει με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο:

Αυτό που βλέπετε είναι δρόμος;
Δεν είναι… αλλά θα γίνει!!
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Άμυνας κ. Πάνο Καμμένο που με ένα τηλεφώνημα μου την άλλη κιόλας μέρα μου έστειλε τις Στρατηγάρες που βλέπετε για να φτιαχτεί από τη ΜΟΜΑ των Ενόπλων Δυνάμεων ο δρόμος στο Βαρνάβα που είναι απαραίτητος και για να τον περάσεις χρειάζεσαι τρακτέρ.
Με τους Ανχη(ΜΧ) Ε. Βαρλάμο, Ταξίαρχο Β. Βλαχούλη, τον Ανχη(ΜΧ) Α. Ψαρρά και τον Ταξίαρχο Σ. Μπούρλο ο οποίος βρέθηκε από σπόντα γιατί ο Αρχηγός του Στρατού Στρατηγός Α. Στεφανής είχε την καλοσύνη να τον στείλει για έλεγχο των κατασκηνώσεων των ΑΜΕΑ.
Παρεμπιπτόντως χωρίς το ενδιαφέρον του Αρχηγού του Στρατού κ Α.Στεφανή που και φέτος μας στήριξε, οι κατασκηνώσεις των ΑΜΕΑ δεν θα λειτουργούσαν με τα λαμόγια που πάω και μπλέκω…!!!

Εν τούτοις οι κάτοικοι του Βαρνάβα στην σχετική τους ανάρτηση στον τοπικό τους ιστότοπο «ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ» σημειώνουν:

«Καλό και χρήσιμο αλλά με κάτι τέτοια δεν εξιλεώνετε ο Δήμαρχος απέναντι στην κατακραυγή της τοπικής κοινωνίας από την πλήρη εγκατάλειψη του τόπου σε όλους τους τομείς. Οι άπειρες λακκούβες και χωματόδρομοι του οδικού δικτύου του Βαρνάβα αποτελούν τις πιο κρίσιμες και όχι μόνο προτεραιότητες  και όχι ο πρόσθετος δρόμος (αναψυχής) προς την παραλία που επέλεξαν και φιγουράρουν».

 

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα