16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΟΛΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΑ 3Β

ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΑ 3Β

Την ανάγκη φιλότιμο έκανε το εφοπλιστικό λόμπι που κατοικοεδρεύει στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τα βρήκε τελικά με το δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, αν και αποτελούσε κόκκινο πανί προεκλογικά.

Όλα τα λάφυρα στο νικητή λοιπόν, καθώς  εφοπλιστής με μεγάλη ακίνητη περιουσία στην περιοχή, που ήταν σφόδρα αντίθετος με την υποψηφιότητα Κωνσταντέλλου, πήρε την πρωτοβουλία και συναντήθηκε μαζί του προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα και να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν, όπως αναφέρει δημοσίευμα του vimaonline .

Και δεν είναι μόνο αυτό το καλό νέο για το Γρηγόρη και κατ’ επέκταση για το δήμο των 3Β, καθώς στο ταμείο του δήμου θα μπουν 2,2 εκατομμύρια ευρώ από την κ. Μαριάννα Λάτση, μετά την θετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με μεγάλη πλειοψηφία, για την αποδοχή του ποσού που προέκυψε από προσκύρωση ρυμοτομουμένων τμημάτων στην ιδιοκτησία της, λόγω σμίκρυνσης του πλάτους διανοιγμένης οδού.

Το ποσό των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να διατεθεί μόνο για δημιουργία κοινόχρηστων ή κοινωφελών χώρων. Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για το Γρηγόρη και τα, τόσο σημαντικά για την ανάπτυξη της περιοχής, φιλαράκια του.  

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα