20.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ Γ. ΣΩΦΡΟΝΗ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ Γ. ΣΩΦΡΟΝΗ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Την πλήρη στήριξη του Δημάρχου Σαρωνικού και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου, Γιώργου Σωφρόνη, παρέχει η Νέα Δημοκρατία με επιστολή του Γραμματέα Π.Ε. του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη όπου μεταξύ άλλων σαφώς αναφέρεται:

«Συνεχίζουμε τον αγώνα δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και των υπολοίπων εκλογικών αναμετρήσεων που πλησιάζουν. Μια μάχη που θα κερδίσουμε και στον δήμο Σαρωνικού ενώνοντας τις δυνάμεις μας και παρέχοντας την αμέριστη στήριξή μας στον υποψήφιο Δήμαρχό μας Γιώργο Σωφρόνη».

Με την εξέλιξη αυτή ο προεκλογικός αγώνας για το Δημαρχιακό θώκο του Σαρωνικού αποκτά νέα διάσταση, καθώς συγκρούονται πλέον ο Γιώργος Σωφρόνης με τον Πέτρο Φιλίππου και στον κομματικό στίβο.

Ο κος Φιλίππου αν και προέρχεται απ’ το ΣΥΡΙΖΑ του 4%, είναι αμφίβολο έως αδύνατο να στηριχθεί απ’ το κόμμα που υπηρέτησε πιστά κατά την πολυετή αυτοδιοικητική πορεία του. Διαπίστωση που εδραιώνεται απ’ την επαναφορά του στη διεκδίκηση του δήμου αντί να προωθηθεί σε ανώτερα πολιτικά κλιμάκια, Περιφέρεια ή Ευρωβουλή, κάτι που χρειάζεται ψήφους κι ο κος Φιλίππου έμπειρος ως προς την άγρα ψήφων θεώρησε ότι λόγω της πτώσης που παρουσιάζει το κόμμα του δύσκολα θα μπορούσε να συγκεντρώσει, οπότε επανήλθε στο οικείο γι’ αυτόν περιβάλλον χωρίς να επιζητά καν στήριξη απ’ το κόμμα του, καθώς  πρόθυμοι της Ν. Δημοκρατίας υπάρχουν και στη λίστα των υποψηφίων της παράταξής του.    

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα