20.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΠΛΩΡΗ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΡΑΖΕΙ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ;

ΠΛΩΡΗ ΠΡΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΑΡΑΖΕΙ Η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ;

Για μια γυναίκα πάντα παρούσα σε εκλογικές διαδικασίες όπως η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΟΛΡ Κατερίνα Αδαμοπούλου, είναι τουλάχιστον περίεργη η σιγή ασυρμάτου που κρατά σχετικά με τις πολιτικές προθέσεις της μελλοντικά.

Το σίγουρο μέχρι στιγμής ότι δεν θα συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, χωρίς ν’ αποκλείεται το όνομά της να φιγουράρει σε υψηλότερο επίπεδο, αν κι η ίδια δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει φήμες που την θέλουν να συμμετέχει σε ψηφοδέλτιο της κεντρικής πολιτικής σκηνής και μάλιστα στο Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ας σημειωθεί ότι η κα Αδαμοπούλου έχει παρουσιάσει παραγωγικό έργο στον Οργανισμό Λιμένας Ραφήνας, παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει από θεσμικούς και μη παράγοντες του λιμανιού. Η υπογραφή της θα μείνει ανεξίτηλη σε εκδηλώσεις που θεμελίωσε π.χ. το ετήσιο μνημόσυνο του ναυαγίου της Χρυσής Αυγής, όπως κι η προσπάθειά της να εμπεδώσει αγαστή συνεργασία μεταξύ λιμένος – πόλης, κάτι που μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κατορθωτό ούτε απ’ την ίδια, ούτε απ’ τους προκατόχους της.

Ως συμβαίνει συνήθως η δικαίωση για όποιον κατέχει θέση ευθύνης έρχεται μετά την λήξη της θητείας του. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση της Κατερίνας Αδαμοπούλου, η οποία σίγουρα θ’ αφήσει το στίγμα της στον ΟΛΡ.     

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα