15.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΑρχικήΣΧΟΛΙΑΑδέσποτοι σκύλοι εναντίον Μπουρνούς – Διεκδικούν σκυλόσπιτο άριστης κατασκευής!

Αδέσποτοι σκύλοι εναντίον Μπουρνούς – Διεκδικούν σκυλόσπιτο άριστης κατασκευής!

Το γέλιο μακραίνει τη ζωή συμπολίτες/τισσες κι ας κλαίει η τσέπη μας που πληρώνει τις αλόγιστες σπατάλες του μέγα τοπάρχη μας.

Αναστάτωση μεταξύ των αδέσποτων σκύλων έφερε η τοποθέτηση 3όροφης μονοκατοικίας για αδέσποτες γάτες απ’ τον μέγα τοπάρχη μας Ε. Μπουρνούς.

Μάλιστα αντιπροσωπεία σκύλων επισκέφτηκε το χώρο όπου στήθηκε το γατόσπιτο, ώστε να ζητήσουν κι αυτοί το δικό τους σπιτικό. Όταν όμως διαπίστωσαν την πρόχειρη κατασκευή που άρχισε να χαλά δυο μέρες μετά την τοποθέτησή της, με εμφανή την αυτοκόλλητη ταινία στα σημεία κατάρρευσης, σήκωσαν το πόδι τους κι άφησαν το υγρό τους αποτύπωμα στα σκαλιά της εισόδου.

«Πουφφφ μουρμούρισαν αυτό δεν αξίζει για τίποτα, πολύ φτηνιάρικο, μόλις 8 χιλιάρικα κόστισε. Εμείς θ’ απαιτήσουμε μια πολυτελή βίλα αξίας τουλάχιστον 24 χιλιάδων ευρώ με απ’ ευθείας ανάθεση. Τα κορόιδα οι κάτοικοι του δήμου, ας είναι καλά, πληρώνουν τις αλόγιστες δαπάνες-σπατάλες Μπουρνούς».

Έλα όμως που ξύπνησαν τα κορόιδα από δημοσιεύσεις μη ελεγχόμενων ΜΜΕ κι άρχισαν να σχολιάζουν καυστικά και με περισσή ειρωνεία τον μέγα τοπάρχη; Άσε που μια βροχή ήρθε ν’ αποτελειώσει την καταστροφή, συν κάποιοι ψίθυροι που ακούστηκαν ότι δεν δόθηκε άδεια οικοδομής με τη βούλα που λένε στο συγκεκριμένο σημείο.

Τι να κάνει ο μέγας τοπάρχης για να διατηρήσει το κύρος του; Διεμήνυσε ότι βάνδαλοι κατέστρεψαν το γατόσπιτο και το μάζεψε δήθεν για επιδιόρθωση, αφήνοντας τις απαρηγόρητες γατούλες άστεγες ξανά, αλλά με την υπόσχεση να το επαναφέρει αυθημερόν στη θέση του.

Αμ δε που επανήλθε! Πετάχτηκε στα αζήτητα δίπλα στην Παναγίτσα, με τον δήμαρχο να παραφυλά μπας και πιάσει κάποιον, έστω κι αν φωτογράφιζε απλά το γατόσπιτο, ως βάνδαλο ακόμα κι αν δεν άγγιζε καν την κατασκευή.

Σίγουρο είναι ότι στο σημείο που εγκαταλείφτηκε το γατόσπιτο ή θα βανδαλιστεί αληθινά ή θα κλαπεί ως κουκλόσπιτο. Πάσχα έχουμε και τα παιδάκια περιμένουν δώρα, τι καλύτερο απ’ ένα κουκλόσπιτο κι ας έχει ζωγραφιές γάτων και λογότυπα του δήμου Ρ-Π και του ΟΛΡ.

Να μην αναγνωρίσουμε ότι ο μέγας τοπάρχης μας φροντίζει να σκορπίζει χαρά; Άραγε όμως τα 8 χιλιαρικάκια θα επιστραφούν εκεί που ανήκουν δηλ. στον δημοτικό κορβανά;

Σετικά άρθρα
Creative People

Τελευταία Νέα